Betpost

Παναθηναϊκός AKTOR και Περιστέρι Bwin βάζουν «φωτιά» στα καλάθια για τον διπλασιασμό από το Pamestoixima!

Παναθηναϊκός AKTOR και Περιστέρι Bwin βάζουν «φωτιά» στα καλάθια για τον διπλασιασμό από το Pamestoixima!

Διαβάστε την στοιχηματική πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού ΑΚΤOR με το Περιστέρι Bwin στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική του τρίτου γύρου της Stoiximan Basket League.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του τρίτου γύρου της Basket League, o Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται το πολύ ανεβασμένο, έπειτα και από την πρόκριση στο F4 του Champions League Περιστέρι Bwin του Βασίλη Σπανούλη.

Το «τριφύλλι» του Εργκίν Αταμάν, ενδέχεται να παραταχθεί με αρκετές απουσίες με δεδομένα προβλήματα τραυματισμών (Τζέριαν Γκραντ και Κώστας Αντετοκούνμπο) αλλά και το επερχόμενο «συναπάντημα» με την Μακάμπι Τελ Αβίβ την προσεχή Τρίτη (23/04, 20:30) για τα play offs της EuroLeague.

Έτσι κι αλλιώς, το παιχνίδι δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για το «τριφύλλι» με δεδομένο πως η πρόσφατη επικράτηση του Παναθηναϊκού AKTOR επί του Ολυμπιακού, ξεκαθάρισε σε μεγάλο βαθμό και το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των τελικών.

Όμως, και η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη μετά την πολύ μεγάλη – νίκη πρόκριση επί της Βόννης στο BCL και την παρουσία της ομάδας στο Final 4 του Βελιγραδίου, ενδέχεται να μπει σε μία παρόμοια λογική, συντήρησης και προστασίας παικτών αν και η αναμέτρηση με μία πολύ ποιοτική ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός μπορεί να αποτελεί μία γερή προπόνηση για την ομάδα του Περιστερίου. Το Pamestoixima προσφέρει ελκυστικές επιλογές για τα δεδομένα και τα σενάρια του αγώνα.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(19/04, 20:15), Παναθηναϊκός AKTORΠεριστέρι Bwin, Under 157,5 σε απόδοση 1.84 από το Pamestoixima.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0