Betpost

Οι μεγάλες μάχες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ με ενισχυμένες αποδόσεις!

Οι μεγάλες μάχες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ με ενισχυμένες αποδόσεις!

Ιστορική βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να διεκδικούν την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Μετά τη νίκη του με 3-2 στο πρώτο ματς του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στην τετράδα του Europa Conference League και καλείται να το διαχειριστεί αντιμετωπίζοντας τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία (22:00). Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γνωρίζει πως το έργο της θα είναι αρκετά δύσκολο σε μία «καυτή» έδρα και θα προσπαθήσει να φύγει από εκεί με θετικό αποτέλεσμα, που θα φέρει μία ιστορική επιτυχία για τον σύλλογο. Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Ρέτσο και ο Ντόι αναμένεται να τον αντικαταστήσει στο κέντρο της άμυνας, ενώ θεωρείται δεδομένη και η επιστροφή του Ποντένσε στην αρχική ενδεκάδα. Στην άλλη μεριά, η Φενέρ, που θα κυνηγήσει την ανατροπή από το πρώτο δευτερόλεπτο, θα παίξει με τους Ντζέκο και Μπατσουαγί στην επίθεση, ενώ εκτός δράσης θα μείνει ο τιμωρημένος Φρεντ και ο τραυματίας Οστερβόλντε.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός 1:1.63 Χ:4.20 2:5.00

Την ίδια ώρα (22:00) ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Κλαμπ Μπριζ θέλοντας να βαδίσει στο μονοπάτι της ιστορικής νίκης – ανατροπής με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ηττήθηκε με 1-0 στο Βέλγιο και καλείται να φέρει… ανάποδα τις συνθήκες ώστε να καταφέρει να βρεθεί στα ημιτελικά του Europa Conference League. Η Τούμπα αναμένεται να είναι κατάμεστη και ο Ρουμάνος τεχνικός υπολογίζει κανονικά στον Τόμας, που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Ο Ισπανός φορ ενδέχεται μάλιστα να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, ενώ όλα δείχνουν πως πίσω του θα παίξουν οι Κωνσταντέλιας, Τάισον και Ζίβκοβιτς. Πολλά τα προβλήματα για την Μπριζ, που θα αγωνιστεί χωρίς τους Όλσεν, Μινιολέ, Τιάγκο, Μέχελε και Ντε Κάιπερ.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ 1:1.87 Χ:3.60 2:4.15

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο Europa Conference League

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0