Betpost

Η Μπαρτσελόνα διεκδικεί την πρόκριση που της αξίζει και το Pamestoixima... πληρώνει!

Η Μπαρτσελόνα διεκδικεί την πρόκριση που της αξίζει και το Pamestoixima... πληρώνει!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν την Τρίτη (16/04) στο πλαίσιο της δεύτερης συνάντησής τους στα προημιτελικά του Champions League.

Εντυπωσιακός και άκρως απολαυστικός ο πρώτος αγώνας μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα στο Παρίσι για τα προημιτελικά του Champions League, με τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους την Τρίτη (16/04) στην Βαρκελώνη.

Με ένα γκολ διαφορά όλα παραμένουν «ανοιχτά» για την πρόκριση. Ο Μπαπέ σχεδόν απουσίαζε την τελευταία φορά, με αποτέλεσμα να ψάχνει πάσει θυσία το γκολ που δεν του έκανε την χάρη στο «Παρκ ντε Πρενς».

Η εξαιρετική φόρμα των «μπλαουγκράνα» και οι έξυπνες αλλαγές του Τσάβι έφεραν το επιθημητό αποτέλεσμα και αυτό θέλουν να πετύχουν και τώρα. Είχαν περισσότερο χρόνο να μελετήσουν ακόμα καλύτερα τον αντίπαλο και νίωθουν πιο σίγουροι από ποτέ.

Με Κουμπαρσί και Αραούχο κινητήριες δυνάμεις στην άμυνα δεν φοβούνται κανέναν Μπαπέ και θα δείξουν σε όλους τους επικριτές τους για ποιο λόγο αξίζουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(22:00) Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν, 1 και Over 2.5 σε απόδοση 2.63 από το Pamestoixima

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0