Betpost

Πλίμουθ – Λέστερ: Δραπετεύουν οι «αλεπούδες», μένουν στην κορυφή και εμείς πάμε… ταμείο από την Interwetten!

Πλίμουθ – Λέστερ: Δραπετεύουν οι «αλεπούδες», μένουν στην κορυφή και εμείς πάμε… ταμείο από την Interwetten!

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Πλίμουθ με τη Λέστερ (12/04, 22:00), στο πλαίσιο της 42ης αγωνιστικής της Championship.

Η Λέστερ ταξιδεύει στη νοτιοδυτική Αγγλία και την έδρα της Πλίμουθ για την 43η στροφή της Championship.

Οι «αλεπούδες» χρειάζονται τη νίκη για να ξεφύγουν στο +3 από τη δεύτερη Ίπσουιτς και στο +4 από την τρίτη Λιντς, καθώς και οι τρεις «πέταξαν» βαθμούς στην τελευταία αγωνιστική.

Στα τελευταία πέντε εκτός έδρας ματς, η Λέστερ μετρά τρεις ήττες, μία νίκη και μία ισοπαλία, έχοντας πετύχει στα εν λόγω παιχνίδια τέσσερα γκολ.

Από την άλλη, η Πλίμουθ παλεύει για την παραμονή και με 45 βαθμούς βρίσκεται μόλις δύο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Μέσα στο «σπίτι» της έχει να… γευτεί τη νίκη από τις 20 Ιανουαρίου σε μία αναμέτρηση κόντρα στην Κάρντιφ (3-1) και δυσκολεύεται πολύ να βρει το γκολ.

Η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα είχε επιβληθεί με 4-0 στο ματς του πρώτου γύρου και φιλοδοξεί να φύγει από το Πλίμουθ με το «διπλό» στις αποσκευές της.

Πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να το κάνει και γι’ αυτό ποντάρουμε σε νίκη της Λέστερ για το 1.53 από την Interwetten.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(12/04, 22:00) Πλίμουθ – Λέστερ 2 σε απόδοση 1.53 από την Interwetten.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0