Betpost

Σκοράρουν στο ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ και εμείς... πληρωνόμαστε από το Pamestoixima.gr

Σκοράρουν στο ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ και εμείς... πληρωνόμαστε από το Pamestoixima.gr

Δείτε την πρόταση του BN Sports για το ντέρμπι μεταξύ Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΛίβερπουλ (07/04, 17:30), στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Premier League.

Το Ολντ Τράφορντ φιλοξενεί το μεγαλύτερο ντέρμπι στο «Νησί», αυτό μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ. Οι δυο τους είχαν έρθει πρόσφατα αντιμέτωπες σε ένα συναρπαστικό ματς για τα προημιτελικά του FA Cup, με τους «κόκκινους διαβόλους» να παίρνουν την πρόκριση με «επικό» τρόπο στην παράταση.

Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ κατάφερε να... χάσει από την Τσέλσι (04/04, 4-3) σε ένα ματς που κρατούσε μέχρι το 109΄ τη νίκη, έχοντας κάνει προηγουμένως την απόλυτη ανατροπή. Δέχεται εύκολα γκολ και μετράει πολλές απουσίες στην άμυνα, όμως μπροστά βρίσκει λύσεις να διασπάσει τις αντίπαλες άμυνες.

Από την άλλη, η Λίβερπουλ βρίσκεται σε «δαιμονισμένη» φόρμα με έναν… εξωπραγματικό ΜακΆλιστερ να την οδηγεί στα τελευταία παιχνίδια. Φέτος, σκοράρει σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα.

Παραδοσιακά, είναι ένα παιχνίδι με πολλά γκολ. Βάσει της εικόνας των δύο ομάδων, πιστεύουμε ότι και οι δύο θα σκοράρουν και ποντάρουμε στο G/G για το 1.37 του Pamestoixima.gr.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(17:30) Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ G/G σε απόδοση 1.37 από το Pamestoixima.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0