Betpost

Στοίχημα: Προβάδισμα για Λανούς στο 1.98

Στοίχημα: Προβάδισμα για Λανούς στο 1.98
Περιορισμένος ο αριθμός αγώνων στο κουπόνι στοιχήματος της Τετάρτης (27/03), ωστόσο οι ευκαιρίες για στοίχημα παραμένουν αρκετές, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στα πρωταθλήματα Αργεντινής και Κολομβίας, ενώ δράση έχουμε και στη Euroleague.

Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το παιχνίδι Λανούς - Ουνιόν Σάντα Φε, το οποίο θα δούμε αναλυτικά παρακάτω.

12η Αγωνιστική στο πρωτάθλημα Αργεντινής με τη Λανούς να υποδέχεται την Ουνιόν Σάντα Φε. Στη 2η θέση της κατάταξης οι γηπεδούχοι, πέρασαν αλώβητοι από την έδρα της Μπελγκράνο την προηγούμενη αγωνιστική, πανηγυρίζοντας τη νίκη με 1-0. Σε επίπεδο πρωταθλήματος ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη και τρίτη στα τέσσερα τελευταία ματς, με τη Λανούς να μετράει μόλις μια ήττα στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές.

Στην 7η θέση της βαθμολογίας η Ουνιόν, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Σεντράλ εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, είχε προηγηθεί η ήττα από την Ντεφένσα με 2-1. Αναζητά απόψε αντίδραση, πρόκειται σίγουρα για μια ομάδα που δεν μπορεί να υποτιμηθεί, ωστόσο η Λανούς παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο στο πρωτάθλημα, ενώ έχει και το πλεονέκτημα έδρας. Προβάδισμα οι γηπεδούχοι, θα επιλέξουμε το συνδυαστικό 1Χ & Over 1.5 σε απόδοση 1.98.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0