Betpost

Ο Λεχέτσκα κάνει πρεμιέρα με το δεξί στο Μαϊάμι για έναν άνετο τριπλασιασμό από τη Novibet!

Ο Λεχέτσκα κάνει πρεμιέρα με το δεξί στο Μαϊάμι για έναν άνετο τριπλασιασμό από τη Novibet!

Διαβάστε την στοιχηματική πρόταση του BN Sports από τη Novibet με «άρωμα» τένις από το τουρνουά του Μαϊάμι και την αναμέτρηση μεταξύ του Γίρι Λεχέτσκα και του Αλεξέι Πόπιριν (17:00).

Το φετινό ATP Maimi Open «χτυπήθηκε» βίαια από τις καιρικές συνθήκες και επηρέασε ελαφρώς το καλεντάρι του τουρνουά, συμπιέζοντας το πρόγραμμα ξεκούρασης των αθλητών. Πολλά παιχνίδια θα πρέπει να ολοκληρωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, με τους αθλητές να καλούνται να κάνουν και διαχείριση δυνάμεων. Γίρι Λεχέτσκα και Αλεξέι Πόπιριν θα ριχτούν στη μάχη την Κυριακή (24/03, 17:00) με σκοπό να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση και στους «32» της διοργάνωσης.

Ο Τσέχος βρίσκεται σε καλή φόρμα και υπενθυμίζεται πως είναι ο αθλητής που είχε ανακόψει την πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά προς την οκτάδα του Indian Wells, πριν από περίπου δέκα ημέρες.

Όμως και ο Αυστραλός έχει αποδείξει πως αποτελεί έναν αθλητή με ικανότητες και δυνατότητα να προκαλέσει ζημιές.

Η ομάδα του BN Sports προβλέπει πως ο Τσέχος θα προκριθεί με δυσκολία, παρά την συσσωρευμένη κόπωσή του από την παρουσία του στο Indian Wells την προηγούμενη εβδομάδα.

Η πρόταση του BN Sports:

(17:00) Γίρι Λεχέτσκα – Αλεξέι Πόπιριν, 2-1 ακριβές σκορ (νίκη) ο Τσέχος σε απόδοση 3.60 από τη Novibet.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0