Betpost

H Πολωνία βλέπει μόνο πρόκριση και το Pamestoixima σχεδόν... τριπλασιάζει!

H Πολωνία βλέπει μόνο πρόκριση και το Pamestoixima σχεδόν... τριπλασιάζει!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Πολωνίας με την Εσθονία την Πέμπτη (21/03) στα play-offs του Euro 2024.

Τα play-offs θα καθορίσουν ποιες ομάδες θα συμπληρώσουν τις μετρημένες κενές θέσεις που έχουν απομείνει στο Euro 2024.

Η Πολωνία θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Εσθονία σε μια... μάχη ζωής ή θανάτου. Οι Πολωνοί πέρασαν μια μεταβατική περιόδο, αλλάζοντας προπονητή, ενώ έδινε τον... αγώνα της στους ομίλους.

Ο Σάντος, φεύγοντας από την Πορτογαλία, τους ανέλαβε, όμως με παταγώδη αποτυχία. Η πολωνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έμεινε δυσαρεστημένη, απολύοντάς τον μετά την ήττα από την Αλβανία (10/09/23) και ενώ ακόμα δεν είχε τελειώσει η φάση των προκριματικών.

Στις 12/10/23 την τεχνική ηγεσία της ομάδας ανέλαβε ο Μίχαλ Προμπίερζ, με την Πολωνία να επιστρέφει στις νίκες μόνο για να ακολουθήσουν δύο ισοπαλίες και να τερματίσει τρίτη στην βαθμολογία.

Παρά τις οποιεσδήποτε αναταραχές, η ομάδα προσπαθεί για το καλύτερο και συγκριτικά με την Εσθονία, που τερμάτισε πέμπτη στον όμιλό της με έναν μόλις βαθμό χάρη σε μια ισοπαλία, βρίσκεται σε ευνοϊκότερη θέση και έχει περισσότερες πιθανότητες για πρόκριση.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(21:45) Πολωνία – Εσθονία, 1 και Under 2.50 σε απόδοση 2.80 από το Pamestoixima

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0