Betpost

Ο Ατρόμητος «φρενάρει» τη Λαμία, σημείο που πληρώνει αδρά από το Pamestoixima!

Ο Ατρόμητος «φρενάρει» τη Λαμία, σημείο που πληρώνει αδρά από το Pamestoixima!

Διαβάστε τη στοιχηματική πρόταση του BN Sports για το παιχνίδι του Ατρομήτου με τη Λαμία (27/02 – 17:00) για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

H κανονική διάρκεια του εφετινού πρωταθλήματος της Stoiximan Super League οδεύει προς την ολοκλήρωσή της με όλες τις ομάδες (ανεξαιρέτως) να προσπαθούν να εξασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. O Ατρόμητος υποδέχεται στο Περιστέρι την εξαιρετική τη φετινή χρονιά Λαμία του Λεωνίδα Βόκολου, ο οποίος μετά τα όσα έγιναν στο... τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την ΑΕΚ βρίσκεται «υπ’ ατμόν».

Ο Καρλίτος, ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει με την Αστάνα ετοιμάζεται για το «last dance» με τη φανέλα της ομάδας από τη Φθιώτιδα και αναμένεται να τα δώσει όλα για να βοηθήσει την ομάδα του να σφραγίσει μία μυθική συμμετοχή στα play off.

Όμως και ο Ατρόμητος του Σάσα Ίλιτς αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε παιχνίδια και μοιάζει με «πληγωμένο θηρίο». Προβλέπουμε πως δεν θα πουλήσει το τομάρι του εύκολα, αν και δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλύτερο πέραν της 8ης θέσης. Παρόλα αυτά επιθυμεί να αποδείξει πως φέτος έχει καταγράψει ορισμένα βήματα προόδου.

Η πρόταση του BN Sports:

(17:00) ΑτρόμητοςΛαμία, Ατρόμητος και Over 1.5 σε απόδοση 2.85 από το Pamestoixima.gr.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0