Betpost

H Νις «βάζει φρένο» στο μικρό σερί της Λυών και τριπλασιάζει!

H Νις «βάζει φρένο» στο μικρό σερί της Λυών και τριπλασιάζει!

Διαβάστε τη στοιχηματική πρόταση του BN Sports από το Pamestoixima.gr για την αναμέτρηση μεταξύ της Λυών και της Νις στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Η ομάδα του Πιέρ Σαζ τα πηγαίνει περίφημα τον τελευταίο καιρό και αυτό γιατί προέρχεται από ένα σύντομο νικηφόρο σερί το οποίο την έχει ξεκολλήσει από τις θέσεις του υποβιβασμού. Την προηγούμενη αγωνιστική, έκανε μεγάλο διπλό στην έδρα της Μονπελιέ και προηγουμένως είχε κερδίσει και την Μαρσέιγ εντός έδρας.

Ωστόσο, το παιχνίδι με την λιγότερο δημοφιλή ομάδα του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, τη Νις κρύβει παγίδες. Η ομάδα από τη Νίκαια, τηρουμένων των συνθηκών του ανταγωνισμού που επικρατούν στη Ligue 1, τοποθετείται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έντεκα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο και αχτύπητη Παρί.

Τις τελευταίες αγωνιστικές, η Νις έχει πετάξει πολλούς βαθμούς και η εικόνα της δείχνει να μην πείθει. Προβλέπουμε όμως πως στο αποψινό παιχνίδι (16/02, 22:00) με αντίπαλο τη Λυών, αυτό θα αλλάξει και πως θα πάρει μεγάλο αποτέλεσμα που θα την εδραιώσει στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της προσεχούς χρονιάς

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(22:00) Λυών Νις, 2 σε απόδοση 2.70 από το Pamestoixima.gr.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0