Betpost

Διψήφιος Γουόκαπ στο ντέρμπι «αιωνίων», με... τριπλασιασμό στη Novibet!

Διψήφιος Γουόκαπ στο ντέρμπι «αιωνίων», με... τριπλασιασμό στη Novibet!

H πρόταση του BN Sports για το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Ντέρμπι αιωνίων έχει να μας προσφέρει η 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, κορυφώνοντας τόσο το αγωνιστικό, όσο και το στοιχηματικό ενδιαφέρον, με τη Novibet να παρέχει πλήθος αγορών.

Ο παίκτης που επιλέγουμε να εμπιστευτούμε είναι ο Τόμας Γουόκαπ. Το line του ως προς το σκοράρισμα βρίσκεται στους 6.5 πόντους, και το over παίζεται στο 1.67. Μάλιστα, αξίζει και ένα ρίσκο με μεγάλη ανταμοιβή, με εναλλακτικό line, με το over 9.5 στους πόντους του να παίζεται στο 3.00.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού ,μετρά 7.7 πόντους ανά 21:30 λεπτά συμμετοχής στη Stoiximan Basket League. Οι υπολογισμοί όμως για το αυριανό παιχνίδι πρέπει να γίνονται με βάση τα στατιστικά της Euroleague, αφού τέτοια θα είναι η φύση του παιχνιδιού.

Εκεί, ο Γουόκαπ πετυχαίνει 9 πόντους κατά μέσο όρο, με μέτρια μάλιστα ποσοστά. Στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, είναι απαραίτητο να βρίσκεται για όσο περισσότερη ώρα γίνεται στο παρκέ, ώστε να είναι ο κύριος αμυντικός είτε του Σλούκα, είτε του Ναν.

Επιπλέον, ο Αταμάν στα προηγούμενα ντέρμπυ θέλησε ξεκάθαρα να του δώσει το σουτ, να του κόψει τη δημιουργία, και να τον οδηγήσεισει σε πολλές προσπάθειες. Επομένως, ο ρόλος του Γουόκαπ στο παιχνίδι θα είναι ιδιαίτερα ενεργός. Αν διαχειριστεί τα φάουλ του και είναι στοιχειωδώς εύστοχος, πιθανότατα θα μαζέψει αξιόλογη συγκομιδή στο σκοράρισμα.

Η πρόταση του BN Sports:

(21/01, 20:15) Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Thomas Walkup Over 9.5 πόντοι σε απόδοση 3.00 στη Novibet.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0