Betpost

Η Ατλέτικο «βυθίζει» τη Σεβίλλη στο ντεμπούτο του Κίκε Φλόρες και το Pamestoixima ανταμείβει με σχεδόν... τετραπλασιασμό

Η Ατλέτικο «βυθίζει» τη Σεβίλλη στο ντεμπούτο του Κίκε Φλόρες και το Pamestoixima ανταμείβει με σχεδόν... τετραπλασιασμό

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports από το Pamestoixima.gr για το παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Σεβίλλη στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της La Liga.

Στο Wanda Metropolitano, η Ατλέτικο Μαδρίτης θα ψάξει την επιστροφή της στις νίκες μετά από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα. Και πράγματι, η συγκυρία φαντάζει ευνοϊκή, καθώς η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε υποδέχεται την Σεβίλλη των «χιλίων» προβλημάτων, η οποία ωστόσο την περασμένη αγωνιστική έκανε άνετο πέρασμα με 0 – 3 από τo Νουέβο Λος Κάρμενες της Γρανάδα.

Η Σεβίλλη έχει μόλις πρόσφατα αλλάξει προπονητή. Προσέλαβε τον Κίκε Φλόρες για να φέρει σε πέρας την δύσκολη αποστολή της διάσωσης της ομάδας και σε δεύτερο χρόνο να την βοηθήσει να σκαρφαλώσει στις θέσεις που εγγυώνται ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Με αυτά τα δεδομένα διαθέτει πιθανότητες να κάνει τη ζημιά.

Η εκτίμηση του BN Sports είναι πως οι δύο ομάδες θα σκοράρουν με την Ατλέτικο να είναι εκείνη που τελικώς θα εξασφαλίσει το «ροζ φύλλο» αγώνα.

Η πρόταση του BN Sports:

23/12 (17:15) Ατλέτικο ΜαδρίτηςΣεβίλλη, Ατλέτικο Μαδρίτης και Over 3.5 σε απόδοση 3.55 από το Pamestoixima.gr.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0