Betpost

Οκταπλασιάζουμε (!) στη Novibet παρέα με τις γυναίκες της Παρί FC

Οκταπλασιάζουμε (!) στη Novibet παρέα με τις γυναίκες της Παρί FC

Η Παρί FC θα ταξιδέψει στην Γερμανία για να αντιμετωπίσει το βράδυ της Τετάρτης (18/10) την Βόλφσμπουργκ στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τα προκριματικά του Champions League Γυναικών. Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση.

Η Βόλφσμπουργκ και η Παρί FC θα συναντηθούν για δεύτερη φορά επί γερμανικού εδάφους για τον δεύτερο αγώνα τους. Μεταξύ των δύο, η ομάδα του Στρουτ φαίνεται να είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Άλλωστε, την περσινή σεζόν έφτασε στον τελικό της διοργάνωσης, παρόλο που ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα της Σαντρίν Σουμπεϊράν δεν τα πάει και άσχημα! Αρκεί να παρατηρήσει κανείς το εξής αξιοσημείωτο. Στους τελευταίους πέντε αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και οι δύο σύλλογοι έχουν από τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, η οποία είναι, μάλιστα, το πρώτο μεταξύ τους ματς στα προκριματικά του Champions League Γυναικών, με τελικό σκορ 3-3. Ποιότητα ιδίου επιπέδου.

Εδώ κατάφεραν να πετάξουν έξω ολόκληρη Άρσεναλ, επομένως δεν έχουν να φοβούνται τίποτα έναντι των Γερμανίδων. Ρισκάρουμε, λοιπόν, και επιλέγουμε την ομάδα του Παρισιού, η οποία έχει δείξει πως μπορεί να σκοράρει και... με αφθονία.

Η πρόταση του BN Sports:

(19:45) Βόλφσμπουργκ (Γ) – Παρί FC (Γ), 2 και Over 2.5 στο 8.00 από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0