Betpost

Περνάει με άνεση και γκολ η Μπαρτσελόνα από τη Μαγιόρκα στο 2.50 της Novibet

Περνάει με άνεση και γκολ η Μπαρτσελόνα από τη Μαγιόρκα στο 2.50 της Novibet

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Μαγιόρκα με την Μπαρτσελόνα (26/09, 22:30) στην 7η αγωνιστική της La Liga.

Έπειτα από δύο αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα στην έδρα της, η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται εκτός. Η Μαγιόρκα υποδέχεται τους «μπλαουγκράνα» για την 7η αγωνιστική της La Liga.

Η ομάδα του Τσάβι προέρχεται από μία τεράστια ανατροπή στη Βαρκελώνη, όπου επικράτησε με 3-2 (23/09) κόντρα στη Θέλτα του Τάσου Δουβίκα, ο οποίος μάλιστα σκόραρε. Μετά την ήττα της Ρεάλ από την Ατλέτικο (24/09, 3-1), η Μπαρτσελόνα «πάτησε» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ισοβαθμώντας με τη Χιρόνα στους 16 πόντους.

Η Μαγιόρκα από την άλλη δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά τη φετινή σεζόν. Βρίσκεται στη 16η θέση με μόλις πέντε βαθμούς, ενώ στην τελευταία της αναμέτρηση ηττήθηκε με 5-3 από τη Χιρόνα. Αρκετά γκολ περιμένουμε πάντως και στο παιχνίδι με τους πρωταθλητές Ισπανίας.

Η Μπαρτσελόνα δείχνει πως μπορεί να βρει δίχτυα με κάθε πιθανό τρόπο. Έτσι, θα πάμε με το «διπλό», σε συνδυασμό με το over 2,5 γκολ, που μπορούμε να βρούμε σε απόδοση 2.50 από τη Novibet.

Η πρόταση του BN Sports:

(26/09, 22:30) Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα 2 & over 2,5 γκολ σε απόδοση 2.50 από τη novibet.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0