Betpost

Ήρθε η ώρα να «μιλήσει» το Περιστέρι: Παίρνει το τρίποντο ο Ατρόμητος και… διπλασιάζουμε στη Novibet!

Ήρθε η ώρα να «μιλήσει» το Περιστέρι: Παίρνει το τρίποντο ο Ατρόμητος και… διπλασιάζουμε στη Novibet!

Διαβάστε την πρόταση του BNSports, με φόντο την αναμέτρηση του Περιστερίου, ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Βόλο.

Πρόκειται για τη μοναδική ομάδα που τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ούτε έναν βαθμό σε επίπεδο SuperLeague, προερχόμενη από την ήττα με 2-1 από την Κηφισιά, στο ουδέτερο γήπεδο της Λαμίας, που χρησιμοποίησε ως έδρα η αντίπαλός του.

Καθοριστική για την εξέλιξη του παιχνιδιού η φάση στο του 36ου λεπτού, όπου έμεινε με παίκτη λιγότερο και παράλληλα δέχθηκε γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι Περιστεριώτες έμοιαζαν απειλητικότεροι πριν την αποβολή, αλλά το αριθμητικό μειονέκτημά τους όμως φάνηκε στο β’ ημίχρονο, όπου δεν μπόρεσαν να απειλήσουν και δέχτηκαν δεύτερο γκολ (72’), το οποίο αποδείχτηκε καταδικαστικό, μιας και η μείωση στις καθυστερήσεις απλώς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Μπορεί να βάλουμε στην συζήτηση και την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Βόλος, σε συνδυασμό με τα τρία «διπλά» σε έξι επισκέψεις στο Περιστέρι, όμως θεωρούμε πως ο Ατρόμητος θα πάρει το τρίποντο. Το θέλει και το χρειάζεται περισσότερο, θα παλέψει για αυτό, μπορεί να τα καταφέρει, για πρώτη φορά στη σεζόν!

Συνοπτικά, η πρόταση του BNSports:

(18:00) Ατρόμητος – Βόλος 1 στο 1.90 από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0