Betpost

Η Γαλατάσαραϊ παίρνει προβάδισμα πρόκρισης στους «χρυσοφόρους» ομίλους και διπλασιάζουμε στο Pamestoixima.gr

Η Γαλατάσαραϊ παίρνει προβάδισμα πρόκρισης στους «χρυσοφόρους» ομίλους και διπλασιάζουμε στο Pamestoixima.gr

Η στοιχηματική πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση μεταξύ Μόλντε και Γαλατάσαραϊ, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα προκριματικά του UEFA Champions League (23/8, 22:00).  

Η Μόλντε υποδέχεται τη Γαλατάσαραϊ στη Νορβηγία (23/8,22:00) στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων με φόντο την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Οι γηπεδούχοι θα κυνηγήσουν ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα σε έναν πολύ υπολογίσιμο αντίπαλο. Οι προηγούμενες εμφανίσεις τους απέναντι σε Ελσίνκι και Κλάκσβικ δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές και δυσκολεύτηκαν εξαιρετικά να περάσουν στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Από την άλλη, μία ομάδα όπως η Γαλατασαράι είναι φτιαγμένη για να παίζει στους ομίλους του UEFA Champions League και πολύ δύσκολα θα χάσει την πρόκριση. Η έδρα της Μόλντε είναι αρκετά δύσκολη αλλά το ρόστερ των Τούρκων είναι κάτι παραπάνω από επαρκές ώστε να πάρουν το «εισιτήριο» για τους ομίλους. Ο Μπορούκ, παρόλα αυτά, δεν θα έχει στη διάθεσή του του πολύτιμους Τορέιρα και Ζάχα.  

Κίνητρο υπάρχει και από τις δύο ομάδες, επομένως το ματς θα είναι αμφίσκορο. Προτείνουμε 2 σε συνδυασμό με over 2.5 από το Pamestoixima.gr

Η στοιχηματική πρόταση του BN Sports:

(23/8, 22:00) ΜόλντεΓαλατάσαραϊ 2 και over 2.5 με απόδοση 2.47 στο Pamestoixima.gr

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0