Betpost

Σκοράρει και στη Γαλλία κόντρα στη Μαρσέιγ ο Παναθηναϊκός, για να… διπλασιάσουμε στη Betshop!

Σκοράρει και στη Γαλλία κόντρα στη Μαρσέιγ ο Παναθηναϊκός, για να… διπλασιάσουμε στη Betshop!
Διαβάστε την πρόταση του BNSportsγια την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ, με φόντο την πρόκριση στα play– offτου ChampionsLeague.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μαρσέιγ στη Γαλλία, στη ρεβάνς του 1-0 της Λεωφόρου και την πρώτη ήττα των Μασσαλών σε προκριματική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Προφανώς και ελπίζουμε να δούμε έναν Παναθηναϊκό που θα θυμίσει την εκπληκτική ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που παρακολουθήσαμε στην Αθήνα. Ο Σέρβος τεχνικός «ανακάτεψε» την 11άδα, αλλάζοντας όλη τη δεξιά πλευρά με τους Βαγιαννίδη και Μαντσίνι να αρχίζουν. Άφησε τον σκόρερ Μπερνάρ στον πάγκο, που μαζί με Κλεϊνχέισλερ και Ιωαννίδη «έφτιαξαν» το νικητήριο Έφτασε στο 67% κατοχής μπάλας και ολοκλήρωσε διπλάσιες πάσες από τους Γάλλους, πράγμα που σαφώς και συνιστά τεράστια επιτυχία.

Το ματς είναι διαφορετικών απαιτήσεων, η Μαρσέιγ θα μπει πιο αποφασισμένη και σαφέστατα υποψιασμένη, αλλά θεωρούμε πως οι «πράσινοι» θα βρουν και πάλι γκολ. Για τον λόγο αυτό, συνδυαστικά και με το ότι οι Γάλλοι θα βρουν τουλάχιστον ένα τέρμα, πάμε με το G/G, ελπίζοντας πως στο φινάλε της βραδιάς, ο Παναθηναϊκός θα πανηγυρίζει μία τεράστια πρόκριση στα play – off του Champions League.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(22:00) ΜαρσέιγΠαναθηναϊκός G/G στο 2.00 από τη Betshop

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0