Betpost

ACB Liga: Κάνει το break η Ρεάλ στη Βαρκελώνη και μένει «ζωντανή» στο 2.70 της Novibet

ACB Liga: Κάνει το break η Ρεάλ στη Βαρκελώνη και μένει «ζωντανή» στο 2.70 της Novibet

Δείτε την πρόταση του BN Sports για τον δεύτερο τελικό μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης (18/06, 19:30) στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Έφτασε η ώρα για τη δεύτερη «μάχη» της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» (18/06, 19:30) για τους τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος.

Το σύνολο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκανε το πρώτο βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου, επικρατώντας στο Game 1 με 97-88. Οι «μπλαουγκράνα» χρειάζονται άλλες δύο νίκες για να στεφθούν πρωταθλητές και έχουν την ευκαιρία να φτάσουν μία ανάσα από αυτό, υποδεχόμενοι εκ νέου τη «βασίλισσα» στο γήπεδό τους.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ, ωστόσο, δεν θα παραδώσει εύκολα τα όπλα. Το απέδειξε περίτρανα άλλωστε και στην EuroLeague, όταν όλοι τη θεωρούσαν τελειωμένη υπόθεση από το 2-0 της Παρτιζάν στα playoffs της διοργάνωσης.

Οι Μαδριλένοι θα βγάλουν αντίδραση και μπορούν να φτάσουν ακόμα και στο break, για να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 1-1. Αυτή ακριβώς θα είναι και η επιλογή μας, δηλαδή η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία και θα βρούμε σε απόδοση 2.70 από τη Novibet.

Η πρόταση του BN Sports:

(18/06, 19:30) Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2 σε απόδοση 2.70 από τη novibet.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0