Betpost

Η bwin.gr στηρίζει φουλ... Ολυμπιακό για κατάκτηση και Βεζένκοφ για MVP!

Η bwin.gr στηρίζει φουλ... Ολυμπιακό για κατάκτηση και Βεζένκοφ για MVP!
Το Final Four ξεκινάει σε λίγες ώρες, όμως στη bwin.gr έχει αρχίσει ήδη, με τις αποδόσεις να είναι άκρως ελκυστικές και να δίνουν φαβορί τον Ολυμπιακό για κατάκτηση, ενώ για πρώτο σκόρερ και MVP πάλι τον πρώτο λόγο έχουν οι «ερυθρόλευκοι».

Το BN Sports βρίσκεται στο Κάουνας, στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να «ράψει» το τέταρτο αστέρι στη φανέλα του, με τη στήριξη της bwin.gr! Η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού έχει τρομερές αποδόσεις για το Final Four της EuroLeague όσον αφορά την κατάκτηση αλλά και τον MVP του μίνι πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στη «Ζαλγκίριο Αρένα».

Ο Ολυμπιακός παίζει εντυπωσιακό μπάσκετ και αυτό το αναγνωρίζει κάθε φίλαθλος της «σπυριάρας». Φυσικά, αυτό το αναγνωρίζει και η bwin.gr καθώς η Μπαρτσελόνα των… αστέρων και του Σάρας Γιασικεβίτσιους έχει την ίδια απόδοση με τους Πειραιώτες για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας!

Στο 2.80 είναι η απόδοση «μπλαουγκράνα» και «ερυθρολεύκων» ενώ όσον αφορά στον… μαραθώνιο για τον τίτλο του MVP του Final Four, τον πρώτο λόγο τον έχει ο πολυτιμότερος της κανονικής διάρκειας!

Η επιλογή του Σάσα Βεζένκοφ προσφέρεται από τη bwin.gr σε απόδοση 3.50, ενώ ακολουθεί ο Νίκολα Μίροτιτς της Μπάρτσα με 4.00 και οι ΤαβάρεςΣλούκας με 7.00 έκαστος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0