Betpost

ATP Ρώμη: Εύκολα ο Μεντβέντεφ απέναντι στον Χάνφμαν με εξαιρετική απόδοση από τη Novibet

ATP Ρώμη: Εύκολα ο Μεντβέντεφ απέναντι στον Χάνφμαν με εξαιρετική απόδοση από τη Novibet

Η στοιχηματική πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση του Ντανίλ Μεντβέντεφ με τον Γιάνικ Χάνφμαν (18/5, 16:00) στο πλαίσιο των προημιτελικών του τουρνουά masters στην Ρώμη

Το Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης, Ντανίλ Μεντβέντεφ θα συναντήσει τον Γερμανό τενίστα Γιάνικ Χάνφμαν στα προημιτελικά του τουρνουά των masters της Ρώμης

Η μέχρι τώρα πορεία του Ρώσου στη διοργάνωση είναι σαρωτική καθώς στο προηγούμενο παιχνίδι του κατάφερε να αποκλείσει τον Σβέρεφ με 2-0 σετ. Έχει αποδείξει ότι στα κρίσιμα παιχνίδια είναι κάτι παραπάνω από υπολογίσιμος αντίπαλος, πράγμα που θα προσπαθήσει να αποδείξει και στο επόμενο παιχνίδι του.

Από την άλλη, ο Χάνφμαν αποτελεί μία από τις εκπλήξεις του τουρνουά, έχοντας περάσει με επιτυχία το εμπόδιο του Αντρέι Ρούμπλεφ, θέτοντας εκτός διοργάνωσης ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου με σκορ 1-2. 

Η πρόβλεψή μας είναι πως ο Μεντβέντεφ δεν θα επιτρέψει στον 31χρονο Γερμανό να τον σταματήσει, και ακριβώς επειδή πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων θα ξεκαθαρίσει εύκολα την υπόθεση απέναντι στον αντίπαλό του.

Προτείνουμε νίκη Μεντβέντεφ και under 20.5 με απόδοση 2.10 στη Novibet 

Δείτε εδώ τις αποδόσεις της Novibet

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0