Betpost

Με το «πρέπει» του Παναθηναϊκού στη Betshop!

Με το «πρέπει» του Παναθηναϊκού στη Betshop!
Η ημιτελική σειρά των playoffs της Basket League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Περιστέρι κάνει τζάμπολ και η Betshop μοιράζει κέρδη.
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στις εν Ελλάδι διοργανώσεις συνεχίζονται με το ζευγάρι της σειράς των ημιτελικών της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Περιστέρι (15/5, 15:45) στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για τον μοναδικό στόχο που τους έχει απομείνει και να προκριθούν στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος, όμως για να συμβεί αυτό πρέπει πρώτα να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Περιστερίου. Οι αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες για την κανονική διάρκεια ήταν ντέρμπι με τους «Πρίγκιπες της Δυτικής όχθης» να αποδεικνύουν πως δεν θα αποτελέσουν τον... κομπάρσο. Μάλιστα οι Περιστεριώτες είχαν κερδίσει στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της κανονικής διάρκειας ενώ και στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων έφτασαν μία... ανάσα από το διπλό.

Παρόλα αυτά τα playoffs είναι μια άλλη ιστορία. Οι δύο ομάδες ρίχνοναι στη μάχη ξεκούραστες αλλά και χωρίς τον απαιτούμενο αγωνιστικό ρυθμό για την εποχή και την κρισιμότητα, γεγονός που αναμένεται να τους επηρέασει. Το διακύβευμα για «τριφύλλι» παρόλα αυτά είναι ακόμα μεγαλύτερο και έστω και δύσκολα, θα καταφέρει να ξεκινήσει με το... δεξί τη σειρά.

Η πρόταση του BN Sports:

(15/5, 15:45) Παναθηναϊκός - Περιστέρι 2 με χάντικαπ +8.5 στο 2,45 από τη Betshop

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0