Betpost

Πάμε κόντρα στη Σίτι και διπλασιάζουμε το κέρδος στη Novibet!

Πάμε κόντρα στη Σίτι και διπλασιάζουμε το κέρδος στη Novibet!

Διαβάστε την πρόταση του BNSportsγια την αναμέτρηση της Έβερτον με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Γκούντισον Παρκ».

Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να είναι το απόλυτο φαβορί για «διπλό» στο «Γκούντισον Παρκ», πράγμα που σαφώς και έχει πλήρη λογική, όμως τέσσερις αγωνιστικές πριν ολοκληρώσει την σεζόν της στην PremierLeagueτο σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα, θεωρούμε πως είναι η ιδανική ευκαιρία για να την πάμε… κόντρα.

Παίζει εκτός έδρας με την Έβερτον, τα «ζαχαρωτά» «καίγονται» για βαθμούς και ο Σον Ντάις θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να πάρει ένα ανέλπιστα καλό αποτέλεσμα απέναντι στους «πολίτες».

Το εγχείρημα δεν θα είναι απλή υπόθεση, αλλά και ο κόσμος «διψάει» για ένα θετικό αποτέλεσμα, αν αναλογιστεί κανείς πώς η Έβερτον ηττήθηκε πέρυσι από τους «πολίτες» εντός έδρας.

Εκείνο το χέρι του Ρόδρι έχει «στιγματίσει» τον κόσμο, η πίεση προς τον διαιτητή είναι μεγάλη και το γεγονός πως η Σίτι έχει να δώσει κομβικό ματς μεσοβδόμαδα, κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, αναμένεται να την αποσυντονίσει πνευματικά.

Σε απόδοση διπλασιασμού το , θα ποντάρουμε στην κούραση των φιλοξενούμενων και στην καλή ψυχολογία των γηπεδούχων, μετά τη νίκη με 5-1, εκτός έδρας, επί της Μπράιτον.

Συνοπτικά, η πρόταση του BNSports:

(16:00) Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι 1Χ (Δ.Ε) στο 1.95 από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0