Betpost

Ρόμα - Λεβερκούζεν: «Δελεαστική» η ισοπαλία με απόδοση 3.25 στο Pamestoixima

Ρόμα - Λεβερκούζεν: «Δελεαστική» η ισοπαλία με απόδοση 3.25 στο Pamestoixima

Ρόμα και Λεβερκούζεν θα αναμετρηθούν στο Ολίμπικο (11/5) στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Europa League σε ένα ματς που δύσκολα θα αναδείξει νικητή.   

Η Ρόμα υποδέχεται τη Λεβερκούζεν στο Ολίμπικο, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Europa League (11/5) με τους «τζιαλορόσι» να έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα απέναντι στο σύνολο του Τσάμπι Αλόνσο.

Οι  γηπεδούχοι υπέστησαν μία ήττα από την αρκετά φορμαρισμένη Ίντερ (2-0) , με αποτέλεσμα να υποχωρήσουν στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A. Ως λογικό και επόμενο, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο βλέπει το Champions League της επόμενης χρονιάς να απομακρύνεται όλο και περισσότερο.

Παράλληλα, οι τραυματισμοί δεν κάνουν καθόλου εύκολη τη δουλεία της Ρόμα ενόψει του ματς με τις «ασπιρίνες».     

Από την άλλη, η Λεβερκούζεν θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο την ευκαιρία που της δίνεται για να πάει στον τελικό του Europa League, παρά το… στραβοπάτημα που είχε απέναντι στην Κολωνία (1-2), χάνοντας το αήττητο που είχε διατηρήσει επί 14 παιχνίδια.

Το τρωτό της σημείο είναι το ότι δεν μπορεί εύκολα να ανατρέψει το σκορ όταν προηγείται ο αντίπαλος.

Και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του Europa League, επομένως για τον πρώτο αγώνα της σειράς προτείνουμε Χ με απόδοση 3.25 στο Pamestoixima.gr

Δείτε τις αποδόσεις του Pamestoixima.gr εδώ 

www.bnsports.gr





Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0