Betpost

Οι προβλέψεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Στηρίζουμε Σάντερλαντ και τρία… G/G στην Αγγλία, με έδρα τη Novibet!

Οι προβλέψεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Στηρίζουμε Σάντερλαντ και τρία… G/G στην Αγγλία, με έδρα τη Novibet!

Διαβάστε τις προβλέψεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου για το επικείμενο, σπουδαίο τριήμερο που ακολουθεί για τους Άγγλους, σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Μπορεί η Premier League να περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις και αυτό το Σαββατοκύριακο, με αποκορύφωμα φυσικά τη συνάντηση της Νιούκαστλ με την Άρσεναλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», όμως προτείνω να κοιτάξουμε τι συμβαίνει και στις υπόλοιπες κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο λόγος για την Championship, τη League One και τη League Two. Τις τρεις δηλαδή κατηγορίες που είναι επαγγελματικές, μην ανατρέχοντας στη National League, η οποία πάντως στις 13 του μηνός, θα δει τον μεγάλο τελικό για την άνοδο να λαμβάνει χώρα στο Wembley.

Στα υπόλοιπα τώρα, το μοναδικό σημείο που επιλέγω είναι το «διπλό» της Σάντερλαντ στην έδρα της Πρέστον. Οι φιλοξενούμενοι κυνηγούν μία θέση για τα play-off και παίζουν την… ζωή τους για το τρίποντο. Πιθανό το G/G, όπως και το Over 2,5, αλλά στηρίζω τις «μαυρόγατες», που προέρχονται και από δύο συνεχόμενες νίκες.

Στις μικρότερες κατηγορίες, πάμε με το G/G στο Μπάρνσλεϊ – Πιτέρμπορο αι με ακριβώς το ίδιο ποντάρισμα στη συνάντηση της Έξετερ με τη Μόρκαμ. Στην πρώτη περίπτωση, το κίνητρο της Πιτέρμπορο μοιάζει με αυτό της Σάντερλαντ και πρόκειται για μία ομάδα που ναι μεν κερδίζει, αλλά βλέπει την εστία της να παραβιάζεται, ενώ στη δεύτερη, η Έξετερ προέρχεται από έξι συνεχόμενες ήττες, θεωρώ πως θα βγάλει αντίδραση, αλλά θα «προδοθεί» εκ νέου από την ανασταλτική της λειτουργία.

Η τετράδα μας ολοκληρώνεται με το Τρανμίρ – Νορθάμπτον. Δύο ομάδες που σκοράρουν πολύ, με τους γηπεδούχους να μετρά 5/6 τελευταία Over 2,5 και τους φιλοξενούμενους να έχουν κερδίσει τα τρία τελευταία τους παιχνίδια με… γκολ και θέαμα. Ακόμη ένα G/G, όπως και στα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα ματς τους στην έδρα της γηπεδούχου.

Συνοπτικά, η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου:

(17:00) Πρέστον – Σάντερλαντ 2 στο 1.91 στη Novibet.gr

(14:00) Έξετερ – Μόρκαμ G/G στο 1.62 στη Novibet.gr

(14:00) Μπάρνσλεϊ – Πιτέρμπορο G/G στο 1.69 στη Novibet.gr

Τρανμίρ – Νορθάμπτον G/G στο 1.78 στη Novibet.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0