Betpost

Δυάδα τετραπλασιασμού στο NBA από την Betshop

Δυάδα τετραπλασιασμού στο NBA από την Betshop

Οι προτάσεις του BN Sports για τις αναμετρήσεις του NBA το βράδυ του Σαββάτου (06/05) και τα ξημερώματα της Κυριακής (07/05).

Στο Μαϊάμι οι Χιτ υποδέχονται του Νικς για το game 3 των ημιτελικών στα playoffs του NBA (06/05, 22:30). Με τη σειρά να βρίσκεται στο 1-1, οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, ώστε να πάρουν το πλεονέκτημα για την πρόκριση στα τελικά της Ανατολής. Φυσικά, δεν πρόκειται για εύκολη υπόθεση, όμως θεωρούμε ότι εν τέλει η προσπάθειά τους θα στεφθεί από επιτυχία, καθώς διαθέτουν ποιοτικότερο ρόστερ.

Θα επιλέξουμε, λοιπόν, τον άσο με χάντικαπ -4,5 πόντους στους γηπεδούχους, το οποίο και θα βρούμε σε απόδοση 1.95 από την betshop.

Εν συνεχεία, οι Λέικερς φιλοξενούν στο LA τους Γκόλνεν Στέιτ Ουόριορς (07/05, 3:30). Επίσης, η σειρά βρίσκεται στο game 3 και στο 1-1, σε ένα ζευγάρι που κάθε άλλο παρά φαβορί μπορεί να θεωρηθεί κάποια εκ των δύο ομάδων. Εν αντιθέσει, τα πάντα είναι ανοιχτά.

Ο Στεφ Κάρι έχει διάθεση σε όλη τη διάρκεια των playoffs και φαίνεται «διψασμένος» να στείλει την ομάδα του σε τελικούς για ακόμα μία σεζόν. Πιστεύουμε ότι θα καταφέρει να ηγηθεί σε άλλο ένα ματς και να οδηγήσει τους «πολεμιστές» στο break. Γι’ αυτό και θα πάμε με το διπλό σε απόδοση 2.28 από την betshop.

Οι προτάσεις του BN Sports:

(06/05, 22:30) Μαϊάμι Χιτ – Νιου Γιορκ Νικς 1 με χάντικαπ -4,5 πόντους στους γηπεδούχους σε απόδοση 1.95 από την betshop.gr

(07/05, 3:30) Λος Άντζελες Λέικερς – Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς 2 σε απόδοση 2.28 από την betshop.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0