Betpost

Super League play out: Δυάδα γκολ με απόδοση 4.20 στη Betshop

Super League play out: Δυάδα γκολ με απόδοση 4.20 στη Betshop

Δύο επιλογές από τις αναμετρήσεις Ατρόμητος – ΟΦΗ και Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα σε απόδοση 4.20 από τη Betshop.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΟΦΗ σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Αμφότερες έχουν εξασφαλίσει την παραμονή και το μοναδικό κίνητρο που έχουν είναι η πρωτιά στα play out. Τρόπαιο δεν υπάρχει, αλλά είναι θέμα γοήτρου. Λογικά θα κυνηγήσουν και οι δύο τη νίκη λοιπόν, ώστε να αποκτήσουν τεράστιο προβάδισμα.

Ο Ατρόμητος έχει 11 σερί under 2,5 εντός έδρας, ενώ σε όλη τη φετινή σεζόν έχει 13 under σε 15 ματς στο Περιστέρι. Over έφερε μόνο με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΟΦΗ. Παράλληλα και τις δύο φορές που βρέθηκαν αντιμέτωποι σε πλέι άουτ, έφεραν ισοπαλία με 1-1. Αξιόλογη επιλογή το goal/goal σε απόδοση 1.90.

Την ίδια ώρα στη Νίκαια, ο Ιωνικός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πιο κομβική αναμέτρηση της αγωνιστικής των play out αφού θα κρίνει πολλά για τη μάχη της παραμονής.

Οι φιλοξενούμενοι παίζουν για δύο αποτελέσματα, ενώ οι γηπεδούχοι θέλουν μονάχα τη νίκη. Αυτό σημαίνει ότι ο Ιωνικός πρέπει να ρισκάρει για να βρει γκολ. Θα βρεθούν χώροι για να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις ο ΠΑΣ και μπορεί να το κάνει. Από την άλλη βέβαια, αμυντικά δεν εμπνέει τόσο μεγάλη σιγουριά. Και εδώ το ματς ξεκινάει από 1-1.

Οι προτάσεις του BN Sports:

19:15 Ατρόμητος – ΟΦΗ, goal/goal σε απόδοση 1.97 στη Betshop

19:15 Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα, goal/goal σε απόδοση 2.15 στη Betshop

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0