Betpost

Πρόκριση με... 1.75 για τον Τσιτσιπά στο pamestoixima.gr

Πρόκριση με... 1.75 για τον Τσιτσιπά στο pamestoixima.gr

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό, Άλεξ Ντε Μινόρ, την Παρασκευή (21/4) στο πλαίσιο των προημιτελικών του Όπεν της Βαρκελώνης με τον Έλληνα τενίστα να έχει ένα μεγάλο προβάδισμα, έχοντας κάνει το 10-1 απέναντι στον αντίπαλό του, σε όλα τα προηγούμενα μεταξύ τους παιχνίδια.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που βρίσκεται στο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Αυστραλό τενίστα, Ντε Μινόρ, διεκδικώντας μια θέση στα ημιτελικά του Όπεν της Βαρκελώνης.

Ο Έλληνας τενίστας δεν θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον Άλεξ, παρά το πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο, που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα. Ο Στέφανος έχει ένα απίστευτο σερί νικών απέναντι στον Αυστραλό (10-1) με την τελευταία αναμέτρησή τους να λήγει με 2-0 σετ υπέρ του συμπατριώτη μας.

Ο Ντε Μινόρ έως τώρα έχει καταφέρει να αποκλείσει τον Σεβτσένκο με 2-0 σετ, ωστόσο απέναντι στον Ντιμιτρόφ πήρε μια πρόκριση χωρίς αγώνα, καθώς ο Βούλγαρος αποσύρθηκε έχοντας υποστεί τραυματισμό.

Από την άλλη, ο Τσιτσιπάς δεν βλέπει τον Αυστραλό τενίστα ως απειλή και οι πιθανότητες για την πρόκριση είναι με το μέρος του. Γι’ αυτό προτείνουμε νίκη Τσιτσιπά αλλά με -4.5 games για να ανέβει η απόδοση στο 1.75 στο Pamestoixima.gr

Δείτε εδώ τις αποδόσεις στο Pamestoixima.gr  

   

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0