Betpost

Εξιτάρει το «διπλό» της Χάντερσφιλντ στη Novibet

Εξιτάρει το «διπλό» της Χάντερσφιλντ στη Novibet
Μία στοιχηματική επιλογή από την αναμέτρηση Σάντερλαντ - Χάντερσφιλντ σε απόδοση 2.15 στη Novibet.

Η Χάντερσφιλντ φιλοξενείται στην έδρα της Σάντερλαντ και χρειάζεται βαθμούς για να εξασφαλίσει την παραμονή.

Οι «μαυρόγατες» ναι μεν κυνηγούν ένα εισιτήριο για τα πλέι-οφ αλλά όπως έχει τονίσει πολλάκις ο τεχνικός τους, Τόνι Μόμπρεϊ, η εξάδα  δεν είναι ένας ρεαλιστικός στόχος για την ομάδα του φέτος.

Οι «τέριερς» από την άλλη βρίσκονται μόλις ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν τα πράγματα αρχίζουν να ζορίζουν. Το περασμένο Σάββατο ηττήθηκαν με 1-0 στην έδρα της Σουόνσι και απόψε πρέπει να παρουσιαστούν πολύ καλύτεροι.

Ο Γουόρνοκ έχει τον τρόπο του για να το πετύχει αυτό, την στιγμή που βέβαια η Χάντερσφιλντ εξακολουθεί να είναι μία από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας μακριά από την έδρα της, έχοντας μαζέψει μόλις 16 βαθμούς σε 21 αγώνες (4-4-13). Πρέπει όμως να σημειωθεί ότι οι δύο από αυτές τις τέσσερις νίκες έχουν επιτευχθεί στις τρεις τελευταίες εξόδους (2-0-1).

Όχι όμως ότι η Σάντερλαντ διαθέτει καμία «καυτή» έδρα. Μάλιστα, η νίκη κόντρα στην Μπέρμιγχαμ (2-1) την προηγούμενη αγωνιστική ήταν η πρώτη εδώ και έξι αγώνες (0-2-3 στα προηγούμενα) εντός έδρας, ενώ γενικότερα παρουσιάζουν μία μέτρια εικόνα ως τώρα στη σεζόν, με 28 βαθμούς σε 21 αγώνες (7-7-7).

Έτσι λοιπόν υπάρχει αξία στην κόντρα του άσου, με το Χ2 να προσφέρεται σε απόδοση 2.15 από τη Novibet.

Η πρόταση του BN Sports:

21:45 Σάντερλαντ – Χάντερσφιλντ Χ2 σε απόδοση 2.15 από τη Novibet

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0