Betpost

Η... αντίσταση στους «αιωνίους», σε εξαιρετικές αποδόσεις από τη Betshop!

Η... αντίσταση στους «αιωνίους», σε εξαιρετικές αποδόσεις από τη Betshop!
Η αυλαία της κανονικής διάρκειας της Basket League πέφτει με ευθυγράμμιση ώρας (15:45) σε πέντε γήπεδα και εξόδους με... κινδύνους για τους «αιώνιους».
Φτάσαμε αισίως στην 22η και τελευταία στροφή της κανονικής διάρκειας της Basket League με την 8αδα των playoffs ναι μεν να έχει οριστικοποιηθεί, όχι όμως και η σειρά αυτής. Στα τέσσερα από τα πέντε γήπεδα το ενδιαφέρον θα είναι μεγάλο ως προς την τελική κατάταξη και το πλεονέκτημα έδρας, με τους «αιώνιους» αν και σίγουρα στις θέσεις 1-2, να παίζουν ρόλο... ρυθμιστή.

Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει τα playoffs από το... ρετιρέ της βαθμολογίας ότι και να γίνει στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων, ωστόσο υπό τη «θέα» της διεύρυνσης του αήττητου, δύσκολα θα εμφανιστεί απαθής. Τόσο στο μυαλό των παικτών της ΑΕΚ βέβαια όσο και σε αυτό των «ερυθρολεύκων», οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις είναι αυτές που λαμβάνουν την χρονική αυτή περίοδο εξέχουσα θέση και για το λόγο αυτό, σε συνδυασμό με την επιθυμία της «Ένωσης» να κυνηγήσει τις όποιες πιθανότητές της για νίκη και πλασάρισμα στην πρώτη 4αδα, δύσκολα το σκορ θα ανοίξει.

Την ίδια ώρα στο Περιστέρι, ο Παναθηναϊκός θα θελήσει να... ρεφάρει την ήττα από την Άλμπα την Παρασκευή (7/4) με μία πειστική εμφάνιση απέναντι στην αρμάδα του Σπανούλη. Μόνο που στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου» και υπό τη... λάμψη του πλεονεκτήματος, ακόμα και αν πέσουν οι «Πρίγκιπες», δύσκολα θα συμβεί αμαχητί.

Οι προτάσεις του BN Sports:

(8/4, 15:45) ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1 με χάντικαπ +10.5 στο 2.42 από τη Betshop

(8/4, 15:45) Περιστέρι - Παναθηναϊκός 1 με χάντικαπ +6.5 στο 1.88 από τη Betshop

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0