Betpost

Super League: Επταπλασιάζουμε τα κέρδη μας στους αγώνες των Play Off από τη Novibet

Super League: Επταπλασιάζουμε τα κέρδη μας στους αγώνες των Play Off από τη Novibet

Στοιχηματίζουμε στα play off της Super League και εφταπλασιάζουμε τα χρήματα μας στην novibet.

Αγώνες «φωτιά» στο σημερινό (05/04) πρόγραμμα της Super League με τα play off να συγκεντρώνουν όλα τα βλέμμα πάνω τους όχι μόνο για αγωνιστικούς αλλά και για στοιχηματικούς λόγους.

Στο πρώτο κατά σειρά παιχνίδι ο Βόλος υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Πανθεσσαλικό» με το Over 2,5 να είναι η σωστή επιλογή. Στα περισσότερα εντός έδρας παιχνίδια του Βόλου με το Big 4 του Ελληνικού πρωταθλήματος έχει δεχθεί βαριές ήττες με τον φωτεινό πίνακα να «γράφει» πολλά γκολ. Ποντάρουμε στο Over 2,5 σε απόδοση 1.70 από την novibet.

Στην συνέχεια ο Άρης θα φιλοξενήσει στην Θεσσαλονίκη τον «πληγωμένο» Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» θέλουν να βγάλουν αντίδραση μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Βόλο, με τον Άρη όμως να έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την εμφάνιση του στον Πειραιά. Βάζουμε τα λεφτά μας στο G/G στο 2.10 από την novibet.

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν στο Φάληρο. Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν να βρουν αντίδραση μετά την ισοπαλία με τον Άρη, ενώ ταυτόχρονα οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από την εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Τα τέρματα δεν θα λείψουν στο παιχνίδι με το 2-3 συνολικά γκολ στον αγώνα να φτάνει το 1.91 στην novibet.

Συνοπτικά οι προτάσεις του BN Sports:

(18:00) Βόλος – ΑΕΚ Over 2,5 στο 1.70 στη novibet

(19:30) Άρης – Παναθηναϊκός G/G στο 2.10 στη novibet

(21:00) Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-3 γκολ στο 1.91 στη novibet

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0