Betpost

«Τριπλασιάζουμε» τα χρήματά μας με το «διπλό» της Μπαρνέτ στη Novibet!

«Τριπλασιάζουμε» τα χρήματά μας με το «διπλό» της Μπαρνέτ στη Novibet!

Ακόμη μία εξ’ αναβολής αναμέτρηση στη National League και… ακόμη μία ευκαιρία για κέρδος από τη Novibet, με το «διπλό» της Μπαρνέτ στην έδρα της Γιορκ να συναντάται σε εξαιρετική απόδοση.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φαίνεται πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε τη μοναδική αναμέτρηση που συναντάμε στη National League, με τη Γιορκ να υποδέχεται τη Μπαρνέτ και τη Novibet να «τριπλασιάζει» το κέρδος μας, σε περίπτωση που το σύνολο του Ντιν Μπρέναν καταφέρει να σημειώσει ένα ακόμη «διπλό» εντός του 2023.

Μπορεί να είναι αρκετά κουρασμένο, μιας και έπαιξε ενδιάμεσα με τη Γκέιτσχεντ, με φόντο την πρόκριση στον τελικό του FA Τρόφι, γνωρίζοντας εν τέλει τον αποκλεισμό στα πέναλτι, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι, από τη στιγμή που κατάφερε να κάνει το 3-0… 3-3 και να στείλει το ματς στη «ρώσικη ρουλέτα».

Δεν πείθει πάντως η Γιορκ, σαφώς ανώτερη η φιλοξενούμενη. Προβλέπεται ένα ματς δίχως πολλά γκολ και θέαμα, που μπορεί να «κάτσει» και από τις δύο πλευρές. Ποντάρουμε ωστόσο στην ποιότητα των φιλοξενούμενων, που έχουν και καλή παράδοση στο «Community».

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

Γιορκ - Μπαρνέτ 2 στο 2.70 από τη novibet.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0