Betpost

Ντέρμπι στο Έτιχαντ, «στροφή» στα κόρνερ της Λίβερπουλ με τη Novibet!

Ντέρμπι στο Έτιχαντ, «στροφή» στα κόρνερ της Λίβερπουλ με τη Novibet!

Όλος ο πλανήτης αναμένει τι μέλλει γενέσθαι στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ», αλλά εμείς στρέφουμε την προσοχή μας στα κόρνερ των «κόκκινων»!

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για ένα πολύ δύσκολο ματς, με τη Μάντσεστερ Σίτι φυσικά να είναι το φαβορί για το τρίποντο. Ποιος μπορεί όμως σε ένα τόσο ειδικών συνθηκών παιχνίδι να κοντράρει τη μοναδική ομάδα που έχει πάρει το πρωτάθλημα από τους «πολίτες» την τελευταία πενταετία;

Ναι, η Λίβερπουλ δεν βρίσκεται στα καλύτερά της, ούτε παράγει τόσες πολλές ευκαιρίες, αλλά ως στιγμής στην πλειοψηφία των ντέρμπι είναι συνεπής, διότι ο αντίπαλος παίζει ανοιχτά. Βρίσκει απέναντί της ομάδες που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο και αυτό δικαιολογεί και την επιλογή μας να ποντάρουμε πως θα εκτελέσει περισσότερα από 3,5 κόρνερ.

Ζητάμε τουλάχιστον τέσσερα δηλαδή, πράγμα που έχει κατορθώσει να πράξει στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της συνολικά στην Premier League, αλλά και στη Μαδρίτη, που εκτέλεσε εννέα κόντρα στη Ρεάλ.

Με τη Μπόρνμουθ ηττήθηκε, αλλά ο Φαν Ντάικ… προωθήθηκε οκτώ φορές, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 7-0, τέσσερις, με τη Γουλβς πέντε και με τη Νιούκαστλ, εκτός έδρας, επτά. Πιο συχνά το κάνει «έξω» παρά στο «Άνφιλντ» η Λίβερπουλ και παρότι δεν έχει ξεπεράσει αυτό τον αριθμό κόντρα στη Σίτι στο «Έτιχαντ» στα πέντε τελευταία ματς τους, πιστεύουμε πως τώρα είναι η ευκαιρία.

Πόσο μάλλον από την στιγμή που «πληρώνει» στη Novibet κοντά στον διπλασιασμό!

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports για το ντέρμπι είναι:

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ Over 3,5 κόρνερ φιλοξενούμενης στο 1.80 στη novibet

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0