Betpost

Ελκυστικές αποδόσεις για τη... φούρια της Βιγιαρεάλ και τα γκολ στη Σλοβακία στο Pame Stoixima!

Ελκυστικές αποδόσεις για τη... φούρια της Βιγιαρεάλ και τα γκολ στη Σλοβακία στο Pame Stoixima!
Βραδιά UEFA Conference League και το BN Sports ξεφυλλίζει τις ελκυστικές αποδόσεις του Pame Stoixima για να κάνει τις προβλέψεις του.
Οι ρεβάνς της φάσης των «16» της τρίτης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης της «γηραιάς» ηπέιρου κάνουν σέντρα και το BN Sports στέκεται στο Μαδριγάλ και τη Μπρατισλάβα για να σας πάει ταμείο, μέσω του Pame Stoixima.

Από την κατάκτηση Europa League το 2021 εκτός 8αδας ένα σκαλοπάτι πιο χαμηλά; Χλωμό για τη Βιγιαρέαλ που ξέρει τι εστί Ευρώπη. Το «κίτρινο υποβρύχιο» δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα στο Βέλγιο, όμως σε ισπανικό έδαφος και με τον κόσμο στο πλευρό της θα επιχειρήσει να «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση από νωρίς.

Νωρρίτερα στη Μπρατισλάβα, η Σλόβαν θα «κονταροχτυπηθεί με τη Βασιλεία για μια θέση στα προημιτελικά. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα αφήνει τα πάντα ανοιχτά (2-2) και για το λόγο αυτό, δεν θα μπλέξουμε στο σημείο. Τα 4 γκολ που μπήκαν στην Ελβετία φανερώνουν τη διάθεση και των δύο να πάιξουν ποδόσφαιρο όμως δύσκολα θα μπουν πάλι τόσα σε ρεβάνς. Πιθανότατα το αμφίσκορο θα συμβεί και αν δεν υπάρχει παράταση, η πρόκριση θα είναι οριακή.

Οι προτάσεις του BN Sports:

(19:45) Σλόβαν Μπρατισλάβας - Βασιλεία, 2-3 γκολ σε απόδοση 1.91 από το Pame Stoixima

(22:00) Βιγιαρεάλ - Άντερλεχτ, 1/1 σε απόδοση 1,95 από το Pame Stoixima 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0