Betpost

Ρέαλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Η «εκδίκηση» πληρώνει από 2.00 έως και 3.85 στη Novibet

Ρέαλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Η «εκδίκηση» πληρώνει από 2.00 έως και 3.85 στη Novibet

Προγνωστικά στοιχήματος για τον ημιτελικό του Κόπα ντελ Ρέι, Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα με επιλογές σε αποδόσεις που φτάνουν το 3.85 στη Novibet.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στον πρώτο ημιτελικό της σειράς για το Κόπα ντελ Ρέι και ψάχνει «εκδίκηση» για την ήττα στον τελικό του Σούπερ Καπ στην αρχή του έτους. Η πρόκριση θα κριθεί σε διπλούς αγώνες στους οποίους βέβαια δεν μετρά το εκτός έδρας γκολ.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι θέλει να επαναλάβει το θρίαμβο που πέτυχε τον Οκτώβρη στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου κόντρα στους «μπλαουγκράνα» (3-1) στο πρώτο «el clasico» της σεζόν  για το πρωτάθλημα. Ο Ιταλός τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του όλα τα όπλα του και θα μπορεί να παρατάξει μία πλήρως ανταγωνιστική σύνθεση. Μπορεί οι «μερέχνες» να προέρχονται από την ισοπαλία στο ντέρμπι της Μαδρίτης με την Ατλέτικο (1-1), ωστόσο πριν από μία εβδομάδα είχε προηγηθεί το εκκωφαντικό 5-2 στο Άνφιλντ, δείγμα του τι μπορεί να κάνει η «Βασίλισσα» αν βρεθεί στη μέρα της.

Στον αντίποδα ο Τσάβι θα έχει απουσίες και μάλιστα σημαντικές. Εκτός αγώνα θα είναι οι Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Ουσμάν Ντεμπελέ και Πέδρι, τρεις πολύ κομβικοί παίκτες στα πλάνα του Ισπανού. Στα θετικά η επιστροφή του Ανσού Φατί στη δράση, ο οποίος όμως είναι άγνωστο σε τι κατάσταση θα βρίσκεται. Η πρώτη επιλογή από το παιχνίδι λοιπόν έρχεται από τους παίκτες της Μπαρτσελόνα.

Με τις παραπάνω απουσίες δεδομένες, θα πρέπει να βρεθούν λύσεις και έτσι αυτοί που θα κληθούν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά είναι ο Ραφίνια, ο Φερράν Τόρες, ο Γκάβι. Αυτοί θα είναι οι κύριοι εκφραστές των επιθέσεων για τους «μπλαουγκράνα». Έτσι, η επιλογή του να έχει σουτ στον στόχο ο Γκάβι φαντάζει πιθανή και πληρώνει 2.00 στη Novibet.

Όσον αφορά το νικητή, οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί και δείχνουν ότι μπορούν να επικρατήσουν τουλάχιστον σε αυτό το πρώτο σκέλος της σειράς. Ο άσος τιμάται σε απόδοση 2.00 από τη Novibet με μηδενική γκανιότα.

Βέβαια, μπορούμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα, με το σκεπτικό ότι αμφότερες έχουν ικανούς σκόρερ, δεν αποκλείεται να υπάρξουν γκολ εκατέρωθεν. Έτσι, ο συνδυασμός του άσου με το goal/goal δημιουργεί μία απόδοση ύψους 3.85 στη Novibet. Άλλωστε και τα δύο ως τώρα «el clasico» της σεζόν, έληξαν με το ίδιο σκορ, 3-1!

Οι προτάσεις του BN Sports:

(22:00) Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: 1 σε απόδοση 2.00 στη novibet.gr 

(22:00) Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: 1 & goal/goal σε απόδοση 3.85 στη novibet.gr

(22:00) Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Γκάβι 1+ προσπάθεια στην εστία σε απόδοση 2.00 στη novibet.gr  

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0