Betpost

Σαντιάγο ΑΤΡ: Σεμπάστιαν Μπάεζ με 1,62 στο pamestoixima.gr

Σαντιάγο ΑΤΡ: Σεμπάστιαν Μπάεζ με 1,62 στο pamestoixima.gr

Ο Σεμπάστιαν Μπάεζ στο 1,62 από το pamestoixima.gr είναι ξεκάθαρη επιλογή για την αναμέτρηση απέναντι στον Κρίστιαν Γκάριν.

Ο Σεμπάστιαν Μπάεζ θα αντιμετωπίσει τον Κρίστιαν Γκάριν για το Σαντιάγο ΑΤΡ. Ένας χρόνος έχει περάσει μετά την τελευταία τους αναμέτρηση για το Κόρντομπα ΑΤΡ το 2022, στην οποία ο Αργεντινός Μπάεζ είχε επικρατήσει με 2-1.  

Ο Μπάεζ ως το Νο.35 της παγκόσμιας κατάταξης δείχνει σε καλύτερη κατάσταση από τον αντίπαλο του και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως ο Γκάριν βρίσκεται 65 θέσεις πιο χαμηλά στο ATP (10Οος στη σχετική λίστα).  

Επιπλέον, οι δύο τενίστες είχαν συμμετάσχει στο Ρίο ντε Τζανέιρο ΑΤΡ πριν από μερικές μέρες, με τον Μπάεζ να φτάνει μέχρι και τα προημιτελικά. Από την άλλη πλευρά, ο Γκάριν στην ίδια διοργάνωση αποκλείστηκε απευθείας από τον πρώτο γύρο, αποδεικνύοντας πως η ασταθής εικόνα του ίσχυε και μέχρι προσφάτως.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί πως ο Μπάεζ έρχεται με το μετάλλιο του νικητή από το φετινό Κόρντομπα ΑΤΡ για το 2023 και για τον λόγο αυτό, θεωρούμε πως η απόδοση του 1.62 στο pamestoixima.gr μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Η πρόταση του BN Sport:

(23:00) Κρίστιαν Γκάριν - Σεμπάστιαν Μπάεζ 2 με απόδοση 1,62 στο pamestoixima.gr

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0