Betpost

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Απειλούν το σερί της OPAP Arena οι «ερυθρόλευκοι»

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Απειλούν το σερί της OPAP Arena οι «ερυθρόλευκοι»

Προγνωστικά στοιχήματος από το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το σερί της ΑΕΚ στην OPAP Arena θέλει να σταματήσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος με σύμμαχο την παράδοση θα βρεθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η «Ένωση» από τότε που πάτησε το πόδι της στο νέο στάδιο μετρά μονάχα νίκες (12/12) σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Μάλιστα, μόνο σε δύο παιχνίδια εξ αυτών έχει δεχθεί γκολ. Ένα από τον Ιωνικό (4-1) και ένα από τον Παναιτωλικό.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός, είναι αήττητος κόντρα στην ΑΕΚ στις 16 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων (11-5-0). Οι οκτώ εξ αυτών ήταν με γηπεδούχο την «Ένωση» (5-3-0), ενώ η τελευταία νίκη της σημειώθηκε στις 7/2/2018, στη ρεβάνς τότε των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όσον αφορά τα νέα των ομάδων, αμφότερες κουβαλούν σημαντικές απουσίες και προβλήματα, με τους δύο προπονητές να θέλουν να παρατάξουν όσο το δυνατόν καλύτερη ενδεκάδα γίνεται.

Στοιχηματικά τι κρατάμε; Μπορεί η ΑΕΚ εντός έδρας να είναι «αλύγιστη», ωστόσο σε ένα τέτοιο ντέρμπι τα πράγματα θα είναι σαφώς πιο δύσκολα. Ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα να βρει τουλάχιστον ένα γκολ και το goal/goal «καλοπληρώνει».

Πάνω στην ίδια λογική, αλλά και με γνώμονα ότι η «Ένωση» σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε η πρώτη ήττα της στη Νέα Φιλαδέλφεια να έρθει από τον Ολυμπιακό, προκύπτει ένα αξιόλογο combo. Σε απόδοση 2.60 βρίσκεται το 1Χ & goal/goal.

Οι επιλογές:

20:30: ΑΕΚ - Ολυμπιακός goal/goal

20:30: ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1Χ & goal/goal

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0