Betpost

Έχει γκολ στο Μόναχο, έχει και στα Γιάννενα!

Έχει γκολ στο Μόναχο, έχει και στα Γιάννενα!

Στοιχηματικές επιλογές από τα παιχνίδια του Σαββάτου (28/1) Μπάγερν Μονάχου – Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος.

Δύο επιλογές από αναμετρήσεις που ξεκινούν στις 19:30 και 20:00 από την Bundesliga και την Super League, αμφότερες με παιχνίδι στα γκολ.

Αρχή από το Μόναχο εκεί όπου η Μπάγερν υποδέχεται την Άιντραχτ. Οι Βαυαροί δείχνουν μουδιασμένοι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, αφού μετά από δύο αγωνιστικές απέτυχαν να βρουν νίκη.

Κόντρα σε Λειψία εκτός έδρας και Κολωνία εντός έφεραν δύο ισοπαλίες, αμφότερες 1-1 και είδαν τη διαφορά από τη 2η θέση να μειώνεται αισθητά. Αν δεν έρθει και σήμερα η νίκη, τότε τα πράγματα θα ζορίσουν αρκετά για την Μπάγερν.

Η ομάδα της Φρανκφούρτης από την άλλη μπήκε δυνατά στο πρωτάθλημα. Επικράτησε 3-0 της Σάλκε εντός και στη συνέχεια πήρε βαθμό (1-1) στην έδρα της Φράιμπουργκ, ένα αποτέλεσμα που δεν μπορεί να θεωρηθεί κακό. Οι «αετοί» είναι μέσα στην τετράδα και με νίκη σήμερα θα μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή στους δύο βαθμούς.

Περιμένω οι φιλοξενούμενοι να το παλέψουν, έχουν την ποιότητα να κάνουν έστω και μικρή «ζημιά» και για αυτό θα πάω με την επιλογή του goal/goal & over 2,5 που έχει επαληθευτεί 6/7 πιο πρόσφατα ματς των δύο ομάδων στο Μόναχο.

Μισή ώρα αργότερα στους Ζωσιμάδες, ο ΠΑΣ θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο. Από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα προέρχονται αμφότεροι και θα ψάξουν την επιστροφή στις νίκες. Μικρές οι διαφορές ανάμεσά τους, με τους Περιστεριώτες στο παιχνίδι του πρώτου γύρου να επικρατούν με 2-1 και ανατροπή.

Μοιάζει πιθανό να έχουν και απόψε αρκετά γκολ. Τόσο η παράδοση των δύο ομάδων (4/5 τελευταία goal/goal) όσο και τα πρόσφατα αποτελέσματα «δείχνουν» το αμφίσκορο.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΣ Γιάννινα σε έξι ματς μετά το τέλος του Μουντιάλ μετρά πέντε goal/goal, αφού μόνο με τον ΠΑΟ δεν σκόραρε, ενώ δέχθηκε τουλάχιστον ένα γκολ σε όλα. Παράλληλα εντός έδρας ο «Άγιαξ της Ηπείρου» δεν έχει ακόμα κρατήσει ανέπαφη εστία και έχει συνολικά 7/9 goal/goal.

Ο Ατρόμητος από την άλλη σε οκτώ παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις μετά το τέλος του Μουντιάλ έχει πέντε goal/goal, ενώ μόνο στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ δεν δέχθηκε κάποιο τέρμα σε 11 αγώνες φέτος. Επιλογή λοιπόν εδώ το goal/goal.

Οι επιλογές:

19:30 Μπάγερν Μονάχου – Άιντραχτ Φρανκφούρτης goal/goal & over 2,5

20:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος goal/goal

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0