Betpost

ΑΕΚ υπό πίεση, «παραδοσιακή» Νάπολι

ΑΕΚ υπό πίεση, «παραδοσιακή» Νάπολι

Σούπερ ντέρμπι στην OPAP Arena και έξοδο με παράδοση για τη Νάπολι στη Γένοβα, οι επιλογές μας από το στοίχημα για σήμερα.

Το μεγάλο ντέρμπι της Αθήνας κεντρίζει το ενδιαφέρον στο αποψινό πρόγραμμα του στοιχήματος. ΑΕΚ και Παναθηναϊκός τίθενται αντιμέτωποι και ετοιμάζονται για μία δυνατή μάχη. Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα στα Γιάννινα από τον ΠΑΣ, αλλά είναι έτοιμη να επανέλθει στις επιτυχίες. Η έδρα της αποτελεί εχέγγυο για κάτι καλό και στα ντέρμπι με τον ΠΑΟ δεν έχει άσχημη παράδοση. Υπαρκτά τα προβλήματα για τους «πρασίνους» που προσπαθούν να τα καλύψουν, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο το έργο τους. Έχουν αρκετά κενά σημείο στο παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να δώσει νέο ενδιαφέρον στην υπόθεση τίτλου.

Στην Ιταλία μένουμε επίσης στα υψηλά στρώματα και στο τι συμβαίνει εκεί. Η Νάπολι ηττήθηκε μετά από το απίθανο σερί νικών της από την Ίντερ. Η Γιουβέντους πλησιάζει και η ίδια η Νάπολι χρειάζεται το κάτι παραπάνω για να μείνει μακριά από τους διώκτες της. Στις 7 σερί οι νίκες κόντρα στη Σαμπντόρια, η οποία μετρά 5 σερί εντός έδρας αποτυχίες. Συνήθως τα ματς τους έχουν γκολ και θέαμα. Πάμε με τη νίκη των Ναπολιτάνων και το υψηλό σκορ.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1

Σαμπντόρια - Νάπολι 2 & UOver 2,5

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0