Betpost

«Ξεσπάει» η Μπενφίκα, επιστρέφει με... νίκη η Τβέντε!

«Ξεσπάει» η Μπενφίκα, επιστρέφει με... νίκη η Τβέντε!
Δείτε τις σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από το BN Sports.

Μετά τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ήρθε η μέρα να επιστρέψουν στην καθημερινότητά μας άλλα δύο μεγάλα πρωταθλήματα. Το πορτογαλικό και το ολλανδικό.

Ξεκινώντας από το πρώτο, η Μπενφίκα υποδέχεται απόψε την Πορτιμονένσε για τη 15η αγωνιστική. Οι «αετοί» είναι πρώτοι με 37 βαθμούς, τρεις βαθμούς πάνω από την Μπράγκα που έχει παιχνίδι περισσότερο.

Η Μπενφίκα γνώρισε μία ήττα σοκ από την Μπράγκα πριν λίγες μέρες για το Λιγκ Καπ. Θεωρώ ότι σήμερα θα ξεσπάσουν στην Πορτιμονένσε η οποία μακριά από την έδρας της δεν αποδίδει. Το άσσο και over 2.5 είναι μία καλή επιλογή, αλλά και ένα line πιο ψηλά αξίζει (over 3.5).

Στο άλλο πρωτάθλημα, το ολλανδικό, το ματς Τβέντε Έμμεν, είναι το πρώτο για το 2023. Οι γηπεδούχοι διανύουν μία εξαιρετική σεζόν, σε αντίθεση με τη νεοφώτιστη Έμμεν, η οποία είναι στη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Τβέντε στην έδρα της φέτος είναι αήττητη και γενικά αποδίδει πάρα πολύ καλά, σκοράροντας με μεγάλη ευκολία. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι παίζουν λίγο… όσα φάμε και όσα βάλουμε, πράγμα που μας βοηθάει στην επιλογή μας.

Όπως και στο προηγούμενο ματς, έτσι και εδώ θα πάμε με τον άσσο και over 2.5, αλλά και over 3.5.

Μπενφίκα – Πορτιμονένσε  1 και over 2.5   (Και over 3.5)

Τβέντε – Έμμεν 1 και over 2.5   (Και over 3.5)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0