Betpost

Πρωτοχρονιά με γκολ σε Αγγλία και Γαλλία!

Πρωτοχρονιά με γκολ σε Αγγλία και Γαλλία!

Πρωτοχρονιάτικες επιλογές από Αγγλία και Γαλλία!

 

Καλή χρονιά, χρόνια πολλά σε όλους! Με φουλ αγωνιστική δράση σε Αγγλία και Γαλλία ξεκινάει η πρώτη ημέρα του χρόνου και εμείς φυσικά θα επικεντρωθούμε εκεί.

Στη Ligue 1 η ανεβασμένη Μονακό υποδέχεται την Μπρεστ και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα ύστερα από τη νίκη επί της Οσέρ την προηγούμενη αγωνιστική. Αρκετά καλά επιθετικά στέκεται η ομάδα του Κλεμέν ωστόσο αμυντικά αντιμετωπίζει θέματα και μία ομάδα σαν τη Μπρεστ που ξέρει καλά να παίζει το παιχνίδι των αντεπιθέσεων μπορεί να το εκμεταλλευτεί!  Με βάση την εικόνα των ομάδων αλλά και το γεγονός ότι τα 4 από τα 6 πιο πρόσφατα ματς τους για το πρωτάθλημα έχουν έρθει G/G, το αμφίσκορο μπαίνει στις επιλογές μας.

Η δεύτερη επιλογή μας για σήμερα θα είναι από την Αγγλία και την Τσάμπιονσιπ. Η Μπλάκπουλ θέλει διακαώς βαθμούς ωστόσο το έργο της κόντρα στην Σάντερλαντ δεν θα είναι εύκολο. Η ομάδα του Μόμπρεϊ είναι σε καλό φεγγάρι και πάει με πολύ καλή ψυχολογία στο Μπλουμιφιλντ Ρόουντ. Και οι δύο ομάδες αρέσκονται στο ανοικτό παιχνίδι και με δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι θα τα παίξουν όλα για όλα το over 2,5 είναι μία πολύ καλή επιλογή για όσους δεν θέλουν να ρισκάρουν με το ξερό διπλό.

Μονακό – Μπρεστ G/G

Μπλάκπουλ – Σάντερλαντ Over 2,5

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0