Betpost

Κροατία - Μαρόκο: Ματς για μεγάλο σκορ, αποχαιρετάει με γκολ ο Μόντριτς

Κροατία - Μαρόκο: Ματς για μεγάλο σκορ, αποχαιρετάει με γκολ ο Μόντριτς
Ημέρα μικρού τελικού στο Μουντιάλ του Κατάρ, με την Κροατία και το Μαρόκο να παίζουν για την τρίτη θέση.

Φτάσαμε στο τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μουντιάλ του Κατάρ. Μία διοργάνωση που μας έχει χαρίσει πολύ ωραίες αναμετρήσεις. Έχουν μείνει όμως τα δύο τελευταία, κρίσιμα παιχνίδια. Ο μεγάλος και μικρός τελικός.

Σήμερα (17/12, 17:00) διεξάγεται ο μικρός τελικός, ανάμεσα σε Κροατία και Μαρόκο. Από το ζευγάρι και μόνο μπορεί να καταλάβει και κάποιος πόσο σπουδαία πορεία κάνανε στο φετινό Μουντιάλ οι δύο χώρες. Τους έχει μείνει όμως ένας τελευταίο στόχος και αυτός είναι η τρίτη θέση.

Η Κροατία αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την Αργεντινή (3-0) ενώ το Μαρόκο από τη Γαλλία (2-0), με τους Αφρικανούς να εντυπωσιάζουν περισσότερο με την παρουσία τους στους «4» της διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες τα έχουν δώσει όλα και υπάρχει αρκετή κόπωση. Δεν θα μας κάνει εντύπωση αν οι δύο προπονητές κάνουν αρκετές αλλαγές. Όχι γιατί είναι αδιάφοροι για το ματς, αλλά για να φρεσκάρουν την ενδεκάδα.

Στην προκειμένη περίπτωση, επειδή οι επιθέσεις των δύο εθνικών είναι ικανές, θα πάμε με over 2.5, μιας και είναι δύσκολο ματς να μπλέξουμε με σημείο. Για όσους θέλουν να πάρουν κάτι πιο… δύσκολο, υπάρχει και η επιλογή του να σκοράρει ο Λούκα Μόντριτς, στο τελευταίο του ματς σε Μουντιάλ.

Κροατία – Μαρόκο over 2.5   // Anytime scorer Λούκα Μόντριτς

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0