Betpost

Μονόδρομος η νίκη για την Αργεντινή, «κλειδώνει» την πρόκριση η «παρέα» του Εμπαπέ

Μονόδρομος η νίκη για την Αργεντινή, «κλειδώνει» την πρόκριση η «παρέα» του Εμπαπέ

Συνέχεια με μεγάλο ενδιαφέρον στην αγωνιστική δράση του Μουντιάλ, με αναμετρήσεις που μπορεί να κρίνουν τα εισιτήρια για την επόμενη φάση.

Η δεύτερη «στροφή» των ομίλων του Μουντιάλ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, με τα παιχνίδια από εδώ και πέρα, να είναι απολύτως κομβικά για την έκβαση των οχτώ ομίλων του μεγάλου τουρνουά στο Κατάρ.

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 12:00 με την αναμέτρηση της Τυνησίας με την Αυστραλία. Οι Αφρικανοί πήραν ένα πολύ σημαντικό πόντο απέναντι στην Δανία την 1η αγωνιστική, ενώ τα «καγκουρό» δεν κατάφεραν να φέρουν αντίσταση στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Γαλλία με αποτέλεσμα να ηττηθούν με σκορ 4-1.

Η ισοπαλία κυκλοφορεί σε πολύ καλές τιμές και αξίζει σαν απόδοση, αφού οι δύο ομάδες χαρακτηρίζονται για την ανασταλτική τους λειτουργία και θα προφυλάξουν τα μετόπισθεν μέχρι το τέλος.

Στις 15.00 η Πολωνία «μονομαχεί» με την Σαουδική Αραβία για τον 3ο όμιλο. Μια κρίσιμη αναμέτρηση αφού μετά την νίκη-έκπληξη των Αράβων απέναντι στην Αργεντινή και την ισοπαλία των Πολωνών με το Μεξικό, το γκρουπ έχει πάρει… φωτιά.

Σε εξαιρετική απόδοση κινείται η επικράτηση της ομάδας του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και προς τα εκεί θα κινηθούμε αφού οι μονάδες των Πολωνών παραμένουν καλύτερες και η δεδομένα το σύνολο του Ρενάρντ αναμένεται να παρουσιάσει σημάδια κόπωσης μετά την υπερπροσπάθεια απέναντι στην «αλμπισελέστε».

Στις 18.00 η Γαλλία τίθενται αντιμέτωπη με την Δανία. Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν παρά τις πολλές απουσίες με τις οποίες παρατάχθηκε στο Κατάρ, έπεισε με την απόδοση της, στην νικηφόρα αναμέτρηση με την Αυστραλία. Αντίθετα, οι Σκανδιναβοί, ήταν μονότονοι απέναντι στην Τυνησία στο τελευταίο «τρίτο» του γηπέδου και δεν άξιζαν κάτι παραπάνω από τον βαθμό της ισοπαλίας.

Θα πάμε με τη νίκη των Παγκόσμιων Πρωταθλητών του 2018 που βρίσκονται σε εξαιρετικό μομέντουμ και μάλιστα η επιλογή του άσου με over 1,5 ανεβάζει ακόμα περισσότερο την απόδοση στο σημείο που προσεγγίζουμε.

Τέλος, η φράση do or die μπορεί να χαρακτηρίσει το παιχνίδι της Αργεντινής με το Μεξικό. Η «αλμπισελέστε» υπέπεσε σε μια απρόσμενη ήττα από την Σαουδική Αραβία και… περίπλεξε τα δεδομένα όσον αναφορά την πρόκριση. Αντίθετα, το Μεξικό πήρε το βαθμό της ισοπαλίας με την Πολωνία και σε αυτό οφείλει πολλά στον Γκιλιέρμο Οτσόα που απέκρουσε το πέναλτι του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στη μία ώρα παιχνιδιού.

Θεωρούμε ότι η ομάδα του Λιονέλ Μέσι έχει αντιληφθεί την κρισιμότητα του αγώνα απέναντι στους «Αζτέκους» και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τους πρώτους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Οι επιλογές του BN Sports:

Τυνησία – Αυστραλία: Χ

Πολωνία – Σαουδική Αραβία: 1

Γαλλία – Δανία: 1 & over 1.5

Αργεντινή – Μεξικό: 1

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0