Betpost

Ματς για πολλά γκολ σε Μάντσεστερ και Βαρκελώνη

Ματς για πολλά γκολ σε Μάντσεστερ και Βαρκελώνη
Παιχνίδια για πολλά γκολ σε Premier League και La Liga, με τη Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται τη Φούλαμ και η Μπαρτσελόνα την Αλμερία.
Επιστροφή στην αγωνιστική δράση της Premier League, με τη Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται τη Φούλαμ για τη 15η αγωνιστική. Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε ομάδες που αρέσκονται στο σκοράρισμα και παίζουν... ανοιχτά στις αναμετρήσεις τους. Οι πρωταθλητές μπορεί να μην βρίσκονται στην πιο παραγωγική φάση τους, όμως έχουν τον τρόπο να παίρνουν τα αποτελέσματα που θέλουν.

Με την επιστροφή του Χάαλαντ στη βασική ενδεκάδα, σίγουρα το σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα γίνεται πιο δυνατό. Η Φούλαμ από την άλλη, είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Προέρχεται από δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, με τα παιχνίδια της να έχουν πάντα επιθετική φιλοσοφία. Το ίδιο θα προσπαθήσουν και σήμερα στο Μάντσεστερ. Ιδανικό ματς λοιπόν για πολλά γκολ και από ημίχρονο.

Στη La Liga, η Μπαρτσελόνα έχει να δώσει ένα ιστορικό παιχνίδι για τη 13η αγωνιστική. Αυτό θα είναι το τελευταίο ματς του Ζεράρντ Πικέ μπροστά στον κόσμο της ομάδας, καθώς αποφάσισε να αποσυρθεί. Τα παιχνίδια των Καταλανών συνήθως έχουν υψηλά σκορ και σίγουρα στο αποψινό ματς γιορτή με την Αλμερία, όλοι θα θέλουν να αποχαιρετήσουν τον Πικέ με ένα ωραίο σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, δεν φημίζονται για τις αμυντικές τους αρετές, ενώ προέρχονται από τέσσερα διαδοχικά goal/goal.


Μάντσεστερ Σίτι - Φούλαμ goal/goal ή over 1.5 και στα δύο ημίχρονα

Μπαρτσελόνα - Αλμερία over 1.5 ημίχρονο // over 3.5 αγώνα



www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0