Betpost

«Βροχή» τα γκολ σε Αγρίνιο και Λέστερ

«Βροχή» τα γκολ σε Αγρίνιο και Λέστερ
Επιστροφή στις νίκες με μεγάλο σκορ για τη Μάντσεστερ Σίτι, να επιβεβαιώσουν το εκατέρωθεν σκοράρισμα για ένα ακόμα παιχνίδι Ιωνικός και Παναιτωλικός
Η Λέστερ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι (29/10 14:30) στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Premier League. Οι «αλεπούδες» έχουν πάρει δύο σερί νίκες και έφτασαν τους 11 βαθμούς και άφησαν πίσω τους τη γραμμή του υποβιβασμού για πρώτη φορά φέτος. Η Μάντσεστερ Σίτι μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» κέρδισε την Μπράιτον με 3-1 και έφτασε τους 26 βαθμούς.
Αν και δεν δείχνει στην καλύτερη κατάσταση η ομάδα του Γκουαρντιόλα, έχει τρόπο να παίρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η Λέστερ δύσκολα να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της και ίσως είναι μία καλή ευκαιρία για τους πρωταθλητές να πάρουν μία νίκη με μεγάλο σκορ, μιας και οι γηπεδούχοι δεν φημίζονται για την άμυνα τους. 

Το πρόγραμμα της δέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 1, ξεκινάει στη Νεάπολη, με τον Ιωνικό να υποδέχεται τον Παναιτωλικό (20/10 17:00). Η ομάδα της Νίκαιας δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη ακόμα στο φετινό πρωτάθλημα και την προηγούμενη αγωνιστική από 2-0 που προηγούταν του ΠΑΣ, πήρε εν τέλει την ισοπαλία με 2-2. Ο Παναιτωλικός από την άλλη, κάνει αγωνιστική «κοιλιά», με δύο ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία τρία ματς πρωταθλήματος. Σήμερα βέβαια θα έχει και την πολύ σημαντική επιστροφή του αρχηγού του, Νίκου Καρέλη.
Δύο ομάδες που παίζουν ανοιχτά στα παιχνίδια τους και σκοράρουν, αλλά και δέχονται γκολ εύκολα. Ιδανικές συνθήκες για να επιβεβαιωθεί το εκατέρωθεν σκοράρισμα.

Λέστερ - Μάντσεστερ Σίτι 2 & over 3.5  //  over 1.5 γκολ πρώτου ημιχρόνου

Ιωνικός - Παναιτωλικός goal/goal


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0