Betpost

Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στο Φράιμπουργκ

Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στο Φράιμπουργκ
Γεμάτο συναρπαστικές αναμετρήσεις το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Πέμπτης (27/10) με δράση σε Γιουρόπα & Κόνφερενς Λιγκ.

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Φράιμπουργκ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Μέσα από το Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα στατιστικά και τις βαθμολογίες των κορυφαίων πρωταθλημάτων. 

5η Αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ με τη Φράιμπουργκ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Στην κορυφή του 7ου ομίλου οι Γερμανοί με 12 βαθμούς, έχουν κάνει το 4/4 μέχρι στιγμής, ενώ στο πιο πρόσφατο ευρωπαϊκό τους παιχνίδι επικράτησαν με 4-0 εκτός έδρας της Ναντ. Εντός συνόρων η Φράιμπουργκ φιγουράρει στην 3η θέση της Μπουντεσλίγκα μετά το πέρασμα 11 αγωνιστικών, στο -2 απ’ την κορυφή και στο -1 απ’ την Μπάγερν.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αποκτήσει ταυτότητα, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας του Παναιτωλικού και βρίσκεται στην 4η θέση της Super League. Σε ό,τι αφορά το Γιουρόπα Λιγκ, η παρουσία του Ολυμπιακού είναι κακή, την περασμένη αγωνιστική πήρε τον πρώτο πόντο, στο εκτός έδρας 0-0 με την Κάραμπαχ, είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές ήττες με επιμέρους σκορ 1-8. Έχει αποκλειστεί απ’ τη συνέχεια της διοργάνωσης, απόψε κοιτάει και το άλλο ματς, καθώς χρειάζεται μη νίκη της Ναντ, έτσι ώστε να έχει ελπίδες για την τρίτη θέση. Αν η Ναντ κερδίσει και οι ερυθρόλευκοι δεν κερδίσουν, τότε το ματς της τελευταίας αγωνιστικής (Ολυμπιακός-Ναντ) θα είναι αδιάφορο για την ελληνική ομάδα, καθώς θα είναι μαθηματικά τέταρτη. Έρχεται στο αποψινό παιχνίδι με πολλές απουσίες, η Φράιμπουργκ είναι ανώτερη ομάδα, το έδειξε και στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, ωστόσο εκτός έδρας ο Ολυμπιακός χάνει δύσκολα. Θεωρούμε ότι θα δούμε μια αναμέτρηση με υψηλό τέμπο, φάσεις και γκολ και θα κρατήσουμε το Over 2.5.

Δείτε τη στοιχηματική επιλογή για τον αγώνα Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός στο Betarades.gr στα προγνωστικά Europa League!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0