Betpost

«Ροντέο» στο Αγρίνιο - Συντηρητικά στο «Βελοντρόμ»

«Ροντέο» στο Αγρίνιο - Συντηρητικά στο «Βελοντρόμ»

Οι στοιχηματικές προτάσεις του Σαββάτου (22/10) από το BN Sports.

Μόλις δύο αναμετρήσεις ελληνικού ενδιαφέροντος δεσπόζουν στο κουπόνι του Σαββάτου, με το Παναιτωλικός - Ολυμπιακός (19:30) να έχει την τιμητική του. Την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα θα ψάξουν οι ερυθρόλευκοι, έπειτα από την ανατροπή του ΠΑΟΚ στο Γ. Καραϊσκάκης (1-2), με αποτέλεσμα ο Μίτσελ να επιστρατεύσει τον ανενεργό Κώστα Φορτούνη.

Αυτομάτως αυτό μεταφράζεται σε πρόθεση επιθετικού παιχνιδιού σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, γεγονός που μαρτυρά ότι η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα μπορέσει να βρει τους χώρους της. Πόσο μάλλον απέναντι στους Πειραιώτες των τεσσάρων αμυντικών σε... ολόκληρη την αποστολή, οι οποίοι έχουν δείξει ευάλωτοι στα ανασταλτικά τους καθήκοντα. Υπό αυτό το πρίσμα το g/g στο Αγρίνιο αποτελεί καλή επιλογή, με ελκυστική απόδοση.

Από το Ν. Φάληρο ταξιδεύουμε στην Μασσαλία, όπου η Ολιμπίκ υποδέχεται την (μέχρι στιγμής) έκπληξη της Ligue 1, Λανς. Βαθμολογικά πρόκειται για το ντέρμπι της αγωνιστικής, καθώς αμφότερες φιγουράρουν στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, με τους σημερινούς γηπεδούχους να υπολείπονται ενός βαθμού.

Ο Ίγκορ Τουντόρ θα παρατάξει την ομάδα του έτσι ώστε να διεκδικήσει τη νίκη, την ίδια ώρα που η αντίπαλος του μένει ευχαριστημένη και με την ισοπαλία. Αναφορικά με τα πέντε περασμένα παιχνίδια της Μαρσέιγ, έχουν σημειωθεί τρία n/g, γεγονός που επαληθεύεται και από τις τελευταίες αναμετρήσεις της Λανς (3/5 και αυτή). Συνεπώς το να μην σκοράρει μία ομάδα, πιθανότατα η Λανς στην προκειμένη περίπτωση, μοιάζει πέρα για πέρα ρεαλιστικό σενάριο.

Πρόταση

(19:30) Παναιτωλικός - Ολυμπιακός g/g

(22:00) Μαρσέιγ - Λανς n/g

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0