Betpost

Δεν ξεφεύγει το σκορ σε Περιστέρι και Φλωρεντία

Δεν ξεφεύγει το σκορ σε Περιστέρι και Φλωρεντία

Προγνωστικά στοιχήματος για τις αναμετρήσεις Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα και Φιορεντίνα – Λάτσιο.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται στις 18:00 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι για την 7η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν επιστροφή στις νίκες, μετά από δύο αγώνες όπου μετρούν μια ισοπαλία και μια ήττα. Σε ανάλογη κατάσταση βρίσκονται και οι Γιαννιώτες οι οποίοι έχουν δύο διαδοχικές ήττες.

Σημαντικά τα αμυντικά προβλήματα των δύο ομάδων, με τον Ατρόμητο να είναι καλύτερος επιθετικά από τον ΠΑΣ, ο οποίος ακόμα δεν έχει σκοράρει εκτός έδρας. Πιο αμφίρροπο το ματς από ότι δείχνει η απόδοση του άσου, καλύτερη επιλογή το 2-3 γκολ.

Στις 21:45 η Φιορεντίνα φιλοξενεί τη Λάτσιο στο ματς που ρίχνει την αυλαία της 9ης αγωνιστικής στη Serie A. Οι «βιόλα» προέρχονται από ευρωπαϊκή νίκη στη Σκωτία, ενώ οι «λατσιάλι» έμειναν στο 0-0 απέναντι στη Στουρμ Γκρατς στην Αυστρία και κράτησαν ανέπαφη εστία για τρίτο σερί ματς.

Αρκετά καλύτερη ως τώρα στη σεζόν η Λάτσιο που έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (5 γκολ παθητικό) και τρεις σερί νίκες εντός των «τειχών». Η Φιορεντίνα από την άλλη έχει μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία, κυρίως λόγω της επιθετικής δυστοκίας της. Υπέρ των φιλοξενούμενων η παράδοση και μπορεί εκτός έδρας ακόμα να μην έχουν ηττηθεί στη Serie A, αλλά το σημερινό είναι το πιο δύσκολο ματς ως τώρα. Πάμε και εδώ με τα 2-3 γκολ που φαντάζουν μια λογική επιλογή με βάση τα αποτελέσματα και την εικόνα των ομάδων.

 

Οι προτάσεις:

18:00 Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 2-3 γκολ

21:45 Φιορεντίνα - Λάτσιο 2-3 γκολ

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0