Betpost

Αλεγρία σε Φάληρο και Μπακού

Αλεγρία σε Φάληρο και Μπακού
Δεύτερη αγωνιστική για τους ομίλους του Europa League και το στοιχηματικό ενδιαφέρον στρέφεται στον Γ' Όμιλο του Ολυμπιακού.
Το Γ. Καραϊσκάκης ανοίγει τις πύλες του και υποδέχεται τη Φράιμπουργκ υπό το βλέμμα του Μαρσέλο και του νεοαποκτηθέντα Χάμες Ροντρίγκες! Μεγάλη θα είναι και η προσέλευση του κόσμου, ο οποίος θα δώσει την ώθηση στους παίκτες του Kάρλος Κορμπεράν για την πρώτη τους ευρωπαϊκή νίκη. Στοιχηματικά το ζητούμενο βέβαια δεν είναι οι τρεις πόντοι, αλλά ο φρενήρης ρυθμός που πιθανότατα θα αποκτήσει το παιχνίδι, δείγμα του αγωνιστικού προφίλ των Γερμανών. Σε αυτό μπορεί να βοηθήσει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος έπειτα από την ήττα στην έδρα της Ναντ καίγεται γα νίκη, γεγονός που θα τον κάνει αναγκάσει να επιτεθεί. Δεδομένης της ευάλωτης άμυνας των γηπεδούχων, αλλά και των συνθηκών της αναμέτρησης, το goal/goal μοιάζει ως η προτιμότερη επιλογή.

Ακριβώς την ίδια ώρα (19:45), η Κάραμπαγκ υποδέχεται τους Γάλλους, οι οποίοι αποτελούν το μεγάλο φαβορί. Στο πρωτάθλημα συνεχίζουν τις χαμηλές πτήσεις καθώς προέρχονται από ήττα απέναντι στην Λοριάν, την ίδια ώρα που οι γηπεδούχοι παίζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την συνέχεια τους στο Conference League. Aπέναντι στην θεωρητικά πιο δυνατή Φράιμπουργκ σκόραραν και πιθανότατα να το κάνουν και τώρα, την ίδια ώρα που στα τελευταία τρία παιχνίδια της Ναντ συμειώνονται από τρια γκολ και πάνω. Όλα δείχνουν over στο Αζερμπαϊτζάν.

Προτάσεις:

19:45 Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ Goal/Goal
19:45 Κάραμπαγκ - Ναντ Over

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0