Betpost

Στα «αστέρια» με σκόρερ…

Στα «αστέρια» με σκόρερ…

Προγνωστικά στοιχήματος για τις αναμετρήσεις του Champions League (13/9), Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ - Άγιαξ.

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στην επιστροφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο Αλιάντζ Αρίνα. Οι Βαυαροί, που επικράτησαν άνετα 2-0 της Ίντερ στην πρώτη αγωνιστική, μετρούν 29 ματς αήττητοι σε φάση ομίλων. Παράλληλα απέναντι στους Καταλανούς έχουν τέσσερις σερί νίκες όλες με over 2,5.

Φυσικά και σήμερα είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, όμως η Μπαρτσελόνα θέλει να δείξει ότι έχει επιστρέψει για τα καλά και ότι μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο. Πρόσωπο της βραδιάς θα είναι αναμφίβολα ο Λεβαντόφσκι που πρόκειται να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του. Ο Πολωνός ξέρει όσο λίγοι το γήπεδο της Μπάγερν και δε πρόκειται να επηρεαστεί από την ατμόσφαιρα.

Το ματς αναμένεται να έχει γκολ εκατέρωθεν, αλλά με τις τιμές του over και του goal/goal χαμηλά, αποτελεί καλύτερη επιλογή το να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Λεβαντόφσκι.

 Μόλις μια εβδομάδα μετά το κάζο στη Νάπολη (4-1), η Λίβερπουλ καλείται να βγάλει αντίδραση απέναντι σε έναν εξαιρετικό -και φέτος- Άγιαξ. Το εντός έδρας ματς των «κόκκινων» με τη Γουλβς (10/9) αναβλήθηκε, όπως και το επόμενο κόντρα στην Τσέλσι, στο Λονδίνο, που ήταν προγραμματισμένος για τις 18/9. Αυτό σημαίνει ότι ο Γιούργκεν Κλοπ έχει τη δυνατότητα να πιέσει την ομάδα του να παίξει στο 100% και επιτέλους να χαρίσει μια αξιόλογη εμφάνιση στον κόσμο του Άνφιλντ.

Ο Άγιαξ ωστόσο δεν πρόκειται να χαριστεί! Έριξε τέσσερα στη Ρέιντζερς την πρώτη αγωνιστική των ομίλων, μετρά εφτά σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και ξέρει ότι η Λίβερπουλ παραπαίει. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κλειστεί πίσω και μπορεί να προκαλέσει ακόμα μια ζημιά στους «κόκκινους».

Στοιχηματικά φαβορί είναι η Λίβερπουλ, αλλά αγωνιστικά όχι τόσο όσο δείχνουν οι αποδόσεις. Περιμένουμε να έχει γκολ η αναμέτρηση, αλλά το ποντάρισμά μας θα πάει στον Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος έχει να σκοράρει από τις 22 Αυγούστου και το ματς του Ολντ Τράφορντ, με τους «κόκκινους» έκτοτε να έχουν σημειώσει 12 γκολ, αλλά εκείνος κανένα. Μοιάζει κατάλληλο τάιμινγκ να τελειώσει το σερί και να δώσει έναυσμα νίκης στη Λίβερπουλ.

Προτάσεις:

22:00 Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα: Να σκοράρει Ρ. Λεβαντόφσκι 

22:00 Λίβερπουλ - Άγιαξ: Να σκοράρει Μ. Σαλάχ

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0