Betpost

Στοίχημα: Σκοράρουν στο Περιστέρι

Στοίχημα: Σκοράρουν στο Περιστέρι
Με το κουπόνι του πάμε στοίχημα να είναι για μία ακόμη Κυριακή γεμάτο, οι ευκαιρίες δεν λείπουν. Πέρα από το άκρως ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, ξεχωρίζουν και τα προγνωστικά μπάσκετ σήμερα με το Eurobasket να συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, βαδίζοντας στην 3η αγωνιστική. 

Η βασική πρόταση του Betarades.gr έρχεται από τη… δική μας Σούπερ Λιγκ και τον αγώνα Ατρόμητος - Παναιτωλικός. Δεν έδειχνε ικανός ο Ατρόμητος να πάρει αποτέλεσμα στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ, ειδικά απ’ τη στιγμή που έμεινε με δέκα παίκτες στο 82’. Στο πρώτο ημίχρονο έμεινε πίσω στο σκορ και δεν απείλησε καθόλου. Στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, έβγαλε περισσότερο θράσος, αλλά δεν είχε σοβαρές φάσεις, ο ΠΑΟΚ είχε ακυρωθέν γκολ και κάποιες καλές στιγμές, μπορούσε να φτάσει στο 2-0. Απ’ το πουθενά ήρθε το 1-1 στο φινάλε, όμως δεν άντεξε μέχρι το τέλος, καθώς στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων δέχτηκε γκολ από τον Νάρεϊ.

Με έμφαση ήρθε η πρώτη νίκη της σεζόν για τον Παναιτωλικό. Την πήρε στο εντός έδρας ματς με τον Άρη, επικρατώντας με 3-1. Έπαιξε έξυπνα, γνώριζε ότι ο αντίπαλος έχει πολλά προβλήματα στις επιστροφές και χτύπησε πρώτος με τον Σενγκέλια. Ισοφαρίστηκε άμεσα, ο Άρης είχε την κατοχή, αλλά η ομάδα από το Αγρίνιο απειλούσε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης δεν ήταν καλός, οι Αγρινιώτες εκμεταλλεύτηκαν πλήρως την κατάσταση, είχαν τους Νταγκό και Καρέλη σε καλή ημέρα, τα δικά τους γκολ διαμόρφωσαν το 3-1.

Δείτε το προγνωστικό για τον αγώνα Ατρόμητος - Παναιτωλικός, αλλά και όλες τις υπόλοιπες προτάσεις της ημέρας στο Betarades.gr!

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0